Dia ‘D’ per als Jocs a Tarragona i Pescara

20150826_113413

PUBLICITAT

Avui va de debò, dos fronts oberts. El primer a Pescara ciutat italiana coneguda pel pas de Manel Estiarte pel seu equip de Waterpolo i que des de la costa adriàtica acull la reunió del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis.

Reunió on l’organisme que presideix Amar Addadi ha de posar nota ha d’avaluar la candidatura de Tarragona. Veurem com reacciona el comitè a les explicacions tarragonines que comencen a ser contrarellotge.

Paral·lelament el president del Consejo Superior de Deportes, Miguel Cardenal es reunirà a la plaça de la Font amb Josep Fèlix Ballesteros primer i a la plaça imperial Tàrraco amb les representants de les diferents seus.

Tarragona haurà de jugar avui a dues bandes amb la sensació d’estar al ben mig d’una batalla on uns van demanar que entres i on els altres no la deixen sortir.

El dia D dels Jocs tindrà doble desembarcament a les platges mediterrànies i adriàtiques.

Josep Fèlix Ballesteros espera una reacció en forma d’acord definitiu per part de Miguel Cardenal.

L’alcalde de Tarragona assegura que quan passi tot parlarà clar de la situació que s’està vivint i s’ha mostrat confiat que la visita de Cardenal ha de servir per desencallar l’enrocament actual de les parts.

Ballesteros ha volgut agrair també el gest del president del Consejo Superior de Deportes de visitar Tarragona.

El conseller d’Interior Jordi Janés dóna explicacions a la Diputació Permanent del Parlament i defensa l’actuació dels Mossos en els fets d’aquest 11 d’agost a Salou on va morir un ciutadà senegalès.

El conseller d’interior ha anunciat també detencions pels aldarulls posteriors a la mort de Mor Sylla i ha presentat proves per aquestes detencions.

Els desperfectes causats poden pujar fins a 175.000 euros. Jané ha defensat la NO actuació dels Mossos per desallotjar la via del tren per no encendre més els ànims.

Tarragona ja ha sentit la veu del seu pregoner. Carlos Latre ha assegurat que prepara un pregó ben bé com si fos una actuació i que farà imitacions el pròxim dia 21 a les sis de la tarda quan doni el tret de sortida oficial a les Festes de Santa Tecla.

Latre ha parlat del seu estret lligam amb la seva ciutat en la presentació d’aquest pregó.

I encara relacionat amb les Festes de Santa Tecla, s’ha presentat el tradicional barret que serà dels colors del Chartreusse, Verd i Groc i que en total tindrà 4.000 unitats aquest any amb la novetat d’incorporar mides per nens.

El Port de Tarragona ha anunciat un creixement del 11,9% en aquests primers set mesos de l’any. El tràfic total de mercaderies s’ha situat en els 19 milions de Tones convertit el Port de Tarragona en líder a la Mediterrània en tràfic agroalimentari.

L’Ajuntament de Tarragona decideix retirar un banc de l’estació d’autobusos infectat de Paparres. Un vídeo a Facebook ha estat el desencadenant de tot plegat. En el vídeo sortia com un noi amb un bolígraf treia les paparres situades a les escletxes del banc de fusta. El vídeo ha tingut més de 17mil visualitzacions.

Pel que fa al temps: Temps molt semblant al d’aquests darrers dies amb un cel que no acaba de fer net de núvols però que en principi no ha de deixar precipitació. Aquest dimecres encara s’han escapat quatre gotes en alguns barris de Tarragona. Les temperatures segueixen pujant lentament i la sensació de xafogor torna a ser marcada.

Temp: Màx 29 Mín 22

 

 

 

 

 

 

PUBLICITAT