Dia de temporal i negre a les platges tarragonines

20150730_103734

PUBLICITAT

Una dona de 47 anys ha mort a la platja dels Capellans de Tarragona. Els serveix d’emergència van rebre una trucada d’un home que l’acompanyava alertant de la desaparició de la dona dins de l’aigua.

La parella hauria discutit abans de que ella entres al mar i els Mossos han obert investigació per aclarir quines han estat les causes d’aquest mort. El cos no presentava símptomes de violència i la mala mar de la zona es preveu com a principal causa.

La platja en el moment de l’incident encara no tenia posada la bandera vermella que ha onejat tot el dia als Capellans i a més de 25 plages tarragonines. Des de Creu Roja es recorda que fins a les 10 del matí no es posa la bandera i alerten del temporal que seguirà els dos pròxims dies.

Una altra dona de 84 també ha mort ofegada a la platja de Llevant de Cunit. En aquest cas hi havia bandera groga que alertava de la forta corrent i el mal estat de la mar.

 Javier Vilamayor confia amb el suport de la majoria del Consistori per l’aprovació dels Jocs.

El tinent d’alcalde dels Jocs ha parlat de la posició de CiU i dels patrocinis dels Jocs que segueixen en marxa.

Vilamayor ha dit que el patrocini de fet seguirà fins a finals del 2017.

La Comissió d’Urbanisme del Camp de Tarragona ha de donar llum verda al Pla Director Urbanístic del BCN World. Un Pla que ha d’estar aprovat definitivament abans de final d’any i que de moment ja ha rebut les primeres mostres de desaprovació parcial per part dels dos alcaldes més implicats. Pere Granados de Salou i Josep Poblet de Vila-seca.

Els dos han coincidit en dir que el Complex es quedarà curt aviat

El conseller Mas-Colell que ha presidit la reunió del Consorci Recreatiu i Turístic no ha volgut confirmar la presència d’un possible nou operador.

Fins ara la Generalitat treballa amb Melco, Hard Rock i Grup Perelada.

Malàsia Genting que opera a Singapour podria entrar al costat del Grup Perelada.

La CUP ha fet oficial que Sergi Saladié serà el seu candidat a les eleccions del pròxim 27S a Tarragona. Saladié és nascut a Vandellós, llicenciat en Geògrafs, professor de la URV i activista polític i ecologista. Maria Mestre, Jaime Rodríguez , Lourdes Quintero i Ernest Montserrat acompanyaran a Saladié a la llista.

Pel que fa al temps: Dia amb molts núvols i amb possibilitats durant tota la jornada de ruixats i tempestes. Pot ploure i descarregar més de cara a la tarda vespre. Cap de setmana amb Dissabte passat per aigua i diumenge amb més sol.

Tant per avui com per dissabte hi ha un avis per fortes tempestes a Tarragona.

TEMP MÀXIMA 26 MÍM 22

 

PUBLICITAT