Dijous gras de reivindicacions per trens i escoles

renfe tgn

PUBLICITAT

L’equip de Govern no fa marxa enrere amb les mobilitzacions en defensa del tren

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha utilitzat el seu Facebook per a mantenir viva la protesta social per a reivindicar les millores a l’estació de tren.

Després de l’anunci de la ministra de Foment on Ana Pastor va dir que a partir de la setmana vinent es començarien a prendre mesures per a millorar els serveis, la resposta des del consistori tarragoní ha estat contundent.

Cal recordar que tot l’Ajuntament en ple va aprovar per unanimitat defensar les reclamacions proposades per aconseguir les millores necessàries a l’estació de tren.

Avui és dijous gras o dijous llarder, primer dia del Caranaval que ahir va veure com Sa Majestat Carnestoltes arribava a la ciutat i donava el tret de sortida a les festes a Tarragona.

Un dijous on la tradició marca que s’ha d’esmorzar botifarra d’ou o truita. Això mateix és el que faran els alumnes de l’escola de l’Arrabassada que aprofitaran per fer-ho al nou solar on s’ha d’edificar l’esperada nova escola.

Deu anys més tard l’escola segueix pendent dels pressupostos d’aquest 2015 per saber si finalment es construirà el nou edifici.

TEMP: Màx 16 Min 2.

 

 

 

 

PUBLICITAT