Disfressa d’Or amb regust a Ràdio

PUBLICITAT

Tanquem setmana i obrim els dies grans de Carnaval.

Aquest vespre arriba un dels plats forts del Caranaval a Tarragona.

La Disfressa d’Or que enguany es fa a la TAP i que donarà cita a tots aquells amants de la festa per gaudir d’una nit especial, que es vol consolidar dins el calendari festiu de la ciutat.

L’EMT ha presentat el seu nou pla de mobilitat per la zona de Llevant un pla revolucionari amb dos autobusos troncals. Línies 11 i 12 i un circular que unirà les urbanitzacions, la línia 13.

Segueix les operacions policials per combatre l’activitat comercial il·legal a la ciutat. En l’última la Guàrdia Civil ha interceptat 51 tones d’aliments destinats a la distribució il·legal.

La CUP de Tarragona, ha comunicat en roda de premsa que s’ha personat en el cas INIPRO per tal de poder conèixer de primera mà, i per a poder fer el seguiment, de tot el que passi en aquest procediment judicial. Ara per ara el cas segueix estant sota secret de sumari al Jutjat d’Instrucció número 1.

Avui se celebra el dia Mundial de la Ràdio. A Ràdio Ciutat de Tarragona ho fem amb la il·lusió dels que acabem d’arribar tot i la nostra llarga experiència prèvia.  Feliç dia a tots els que estimem la Ràdio.

Dia amb més sol que no pas núvols a Tarragona i amb temperatures agradables Màx 16 Min 4.

 

 

 

 

 

PUBLICITAT