El Cas INIPRO esquitxa ara a l’administrador de l’empresa i a l’ex secretari de mobilització del PSC a Tarragona

rec-565x675

PUBLICITAT

La Guàrdia Civil ha fet passar en les últimes hores a sis imputats més, sis, per les dependències d’aquest cos policial a Tarragona.

Entre aquests l’administrador d’Inipro Ricard Campàs; el consultor José Gallet; i l’exsecretari d’Acció Política de la Joventut Socialista de Catalunya i exsecretari de mobilització del PSC a Tarragona, Alejandro Caballero.

Els tres estan relacionats amb el possible tracte de favor que va rebre l’empresa per part de l’Ajuntament de Tarragona i de l’exgerent de l’IMSS, Antonio Muñoz, que va estar posat en llibertat amb càrrecs el dia abans.

Només Gallet va voler declarar davant de la Guàrdia Civil. Caballero i la resta d’imputats no han declarat a l’espera que es faci públic el sumari.

Un cas Inipro que a les darreres hores ha deixat també reacció des d’alguns del partits de l’oposició com és el cas de C’s.

A la seu de C’s hi ha anat el Jesús Sarmiento.

 Gràcies Jesús

Un Cas Inipro que cal remuntar-se fins l’any 2013 quan la CUP sense tenir representació a l’Ajuntament va destapar el presumpte tracta de favor.

Avui passa per l’INFO de RCTGN una de les regidores de la CUP a l’Ajuntament de Tarragona.

L’organigrama dels Jocs es reestructura. Ho llegim al Tarragona21 que explica que el tinent d’alcalde i comissionat per als Jocs, Javier Villamayor, serà el coordinador general dels Jocs, mentre que Víctor Sánchez, secretari general del COE, en serà coordinador general adjunt. Per sota d’ells l’organització s’estructurarà en sis grans àrees. Són aquestes: Direcció de Comunicació, Direcció Comercial, Direcció d’Operacions i Serveis, Direcció Esportiva (que inclou Infrastructures), Direcció de Relacions Internacionals i Protocol, i finalment, Direcció d’Administració, Economia i Finances.

El fins ara cap visible dels Jocs Ramon Cuadrat s’incorpora a la parcel·la esportiva i es manté com a Gerent del Patronat d’Esports.

Un estudi de l’OCU s’ha dedicat a explicar on és més barat fer la compra.

Per comunitats Catalunya està entre les més cares de tot l’Estat. Tarragona ciutat tindria els supermercats això sí més barats de la demarcació.Mercadona i Bon Àrea serien els llocs on és més econòmic fer la compra.

Per centres específics el Mercadona de Vidal i Barraquer és segons aquest estudi de l’OCU on surt més barat comprar de tot Tarragona. A la llista també hi surten centres com Carrefour o Caprabo en la sisena o setena posición.

EL TEMPS

Dia de sol i de temperatures similars a les dels darrers dies amb una davallada de les mínimes a primera hora que farà recuperar la jaqueta però abandonar el paraigua.

A primera hora encara quedarà algun núvol residual que marxarà per deixar un cel ras durant la resta de la jornada. Al migdia el temps serà pràcticament primaveral.

TEMP MÀXIMA 22 MÍM 11

 

Foto de portada: Cartell del 15è Festival REC

 

 

 

PUBLICITAT