El COE demana a l’Estat que aposti per Tarragona i les xifres dels Jocs ballen

20150806_110058

PUBLICITAT

Ho llegim al Diari de Tarragona on el president del COE, Alejandro Blanco, exigeix a l’Estat que compleixi els seus compromisos amb Tarragona 2017.

Uns compromisos que segons els organitzadors passarien per el ja famós pagament dels entre 14 i 15 milions d’euros per poder construir un centre aquàtic i que suposaria el fet de donar suport de forma clara a l’aposta tarragonina.

Suport d’altra banda que per exemple des d’ERC asseguren no haver vist signat i que des del PP es nega, una i altra vegada que realment estigui compromès.

Convergència treu també la destral i etiqueta de tramposos els PGE. Els convergents ha trigat en fer la seva valoració però han deixat clar que o bé el Govern de l’Estat dóna per perdut el territori o bé l’estratègia del PP passa per posar-se medalles.

Els convergents han exigit una rectificació pública Jordi Sendra, ha deixat més que clar que la implicació de l’Estat amb Tarragona ajuda als indecisos. Des de CDC es parla de pressupostos electoralistes que segons ells en el cas de Tarragona no són ni això.

Les obres per fer arribar llum i electre a la nova presó de Tarragona segueix provocant queixes dels veïns de Boscos nord tot i que la justícia els ha donat la raó.

Ens ho explica l’Anna Abad

L’Ajuntament de Tarragona ha presentat de forma oficial el seu Projecte Tortuga.

Ho ha fet conjuntament amb diferents entitats ecologistes de la ciutat que s’encarregaran de vigilar les platges de Tarragona per poder preservar la possible arribada de tortugues babaues a les arenes tarragonines.

Ivana Martínez consellera de medi ambient ha explicat quin serà el protocol en per evitar casos com els del darrer estiu. Cal recordar que Tarragona és l’únic lloc de Catalunya on s’han documentat nius de tortugues babaues els darrers anys.

Des d’aquest projecte es repartiran també tríptics amb consells pels usuaris de les platges i es faran passejades nocturnes i a primera hora del matí per veure si venen tortugues.

I sí l’Ajuntament vol preservar les tortugues, la Generalitat ha decidit tombar el projecte de les mosques modificades genèticament que una empresa anglesa volia introduir al territori per acabar amb la mosca de l’olivera.

El departament d’Agricultura del Govern català ha comunicat a Oxitec que no es pota assegurar el confinament dels insectes.

Pel que fa al temps: Tanquem setmana amb rutina metereològica. El sol dominarà la jornada amb algun núvol prim a primera i última hora del dia.Temperatures amunt.

TEMP MÀXIMA 32 MÍM 23

 

 

PUBLICITAT