El concurs de la Vila Mediterrània obre un nou interrogant a causa de la possible distància on es pot ubicar

33815-ef0-110

PUBLICITAT

Els jocs en segueixen deixant una de freda i una de calenta.

Les condicions per les empreses hoteleres que vulguin optar a allotjar als esportistes l’estiu del 2017 han quedat clares i per exemple exigeixen que l’hotel o grup d’hotels tinguin una capacitat per a 4.000 esportites o entre d’altres un gimnàs i una zona comunitària amb wifi. Una de les condicions que preocupa és la ubicació dels esportistes. En les condicions del concurs es parla d’un radi de trenta quilòmetres de l’anella Mediterrània.

El grup d’ERC a l’Ajuntament de Tarragona ja ha presentat la seva preocupació.

Ens ho explica l’Anna Abad

Una empresa britànica vol alliberar mosques modificades genèticament a Tarragona.

Ho ha alertat Greenpeace, que ha conegut els plans de l’empresa Oxitec d’alliberar mosques de l’olivera modificades genèticament a prop de la ciutat de Tarragona.

Es tracta d’una manipulació que fa que les larves femelles morin dins de l’oliva. La intenció de la companyia és alliberar fins a 5.000 mosques transgèniques per setmana durant un any, gairebé dos milions en total. Una àmplia coalició d’organitzacions ecologistes, científics i agricultors de països mediterranis com França, Grècia, Itàlia, Portugal i Espanya exigeixen que es prohibeixi l’alliberació d’aquests insectes pels grans riscos que pot comportar tant per a la biodiversitat com per a la producció oliverera.

Òscar Cadiach abandona el Broad Peak i torna cap a casa. L’alpinista tarragoní després de no poder fer cim en el darrer intent no ho tornarà a provar amb aquesta expedició i seguirà a un cim d’acabar el seu repte d’assolir els 14 vuit mil.

La Diputació de Tarragona coneixerà aquest matí el seu cartipàs. L’ens supracomarcal que seguirà encapçalat per Josep Poblet donarà a conèixer de forma pública quins seran els càrrecs dels membres de la Dipututació. Josep Maria Cruset de CiU i Josep Masdeu del PSC serà els vicepresidents de l’entitat.

El Síndic de Greuges de Catalunya ha obert una investigació d’ofici per aclarir els motius de les cues nocturnes davant de les comissaries de policia de Tarragona i Tortosa i per recomanar mesures per evitar “les lamentables condicions amb què es troben els ciutadans estrangers” que han de dur a terme alguna gestió, com ara que se’ls expedeixi el NIE, en aquestes comissaries, segons ha afirmat el Síndic, Rafael Ribó.

Ribó ha demanat mesures urgents al Ministeri de l’Interior.

Pel que fa al temps: Aquest dimarts hi haurà més núvols que els darrers dies i fins i tot no es descarta algun ruixat en un dia amb força xafogor. Les temperatures màximes seguiran estables i les mínimes poden pujar.

TEMP MÀXIMA 31 MÍM 25

 

 

PUBLICITAT