El Consell Comarcal del Tarragonès ja té president

DSC_0850

PUBLICITAT

Finalment el convergent Pere Virgili ha estat nomenat com a nou presidentd el Consell Comarcal del tarragonès en el primer ple de l’entitat supramunicipal que s’ha celebrat la tarda d’aquest dimecres.

Virgili imputat per una acusació de presumptes amenaces a un secretari ha estat en el punt de mira d’un sector del PSC que no veia amb bons ulls el seu nomenament.

Els socialistes després d’una reunió d’urgència han donat via lliure al nomenament de Virgili sense trencar el pacte amb Convergpència amb el que es repartiran la presidència del Consell 2 anys i 2 anys.

La condició del PSC ha estat que en el moment que surti el possible judici a Virgili aquest haurà de deixar el càrrec.

El mateix Virgili ha assumit aquest acord i ha reconegut que deixarà el càrrec si tira endavant l’acusació que manté pendent.

El socialista Jaume Domínguez també involucrat en un procés judicial serà el vicepresident del consell aquests primers dos anys

El Port de Tarragona obté una nota de 7,99 segons clients i usuaris.

La instal·lació ha estat ben valorada en una enquesta que s’ha fet a 249 persones de les que 222 han respòs.

Les millors notes les han deixat novament els capitans de vaixells que han valorat amb més d’un 9 els serveis que dóna el Port.

El president de l’Autoritat Portuària, Josep Andreu, creu que tot i la bona nota s’han de seguir millorant alguns aspectes que han obtingut la puntació més baixa.

L’enquesta ha deixat curiositats com que els usuaris i clients han valorat el Port de Tarragona per sobre del de Barcelona o Rotterdam, dos dels Ports més importants en l’àmbit europeu.

El Grup en Defensa de la Sanitat Pública organitza avui una tancada a l’Hospital Joan XXIII per reclamar el que segons ell suposa el desmantellament de l’Hospital referència tarragoní en favor de la sanitat privada.

La tancada començarà a dos quarts de cinc de la tarda i tenen previst passar la nit a l’hospital amb diferents xerrades i actuacions musicals.

Creu Roja posa en marxa el Programa d’Ajuda 2015 on repartirà 300 tones d’aliments a les comarques tarragonines.

En total s’espera arribar a prop de 36.000 persones necessitades a Tarragona i les Terres de l’Ebre. La segona fase del Pla començarà al setembre i la tercera i última s’executarà en el primer trimestre de l’any 2016. En total es repartiran més de 15.000 tones d’aliments a tot Catalunya i 113.000 tones al conjunt de l’Estat.

Joan Laporta visita Tarragona i obre la mà al Nàstic per millorar les relacions entre l’entitat grana i el Barça sí ell surt escollit president.

El candidat a les eleccions blaugranes promet fets i no paraules en referència a les promeses de Rosell de jugar una amistós pels 125 anys del Nàstic que s’ha jugat mai.

Més d’un centenar de socis i aficionats del Barça van seguir la visita de Laporta al Palau de Congressos.

Pel que fa el temps. Nova jornada de sol i calor això sí l’entrada de vent de nord farà baixar la sensació de xafogor tot i les altes temperatures. Les mínimes també han baixat entre 3 i 4 graus.

TEMP MÀXIMA 34 MÍM 18

 

Foto portada: Brigitte Urzaiz

 

 

PUBLICITAT