El Ministre de l’Interior dóna valor a la seguretat en el turisme a Tarragona

IMG_1309

PUBLICITAT

Fernández Díaz ha assegurat que uns dels valors principals del turisme arreu de l’Estat i en concret a la Costa Daurada és la seguretat.

El ministre ha remarcat que els turistes que venen han valorat com a segona opció el fet de trobar-se segurs en les seves vacances. Fernández Díaz ha inaugurat a Tarragona una exposició sobre el Terrorisme a l’Estat espanyol i els valors de la Guardia Civil. Esposició que s’estrena a Tarragona i que a partir del 4 de març marxarà cap a Estrasburg per instal·lar-se a la seu del parlament europeu.

L’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, pronunciarà aquest dimarts al vespre una conferència sobre l’estat de la ciutat.

Sota el títol “Primer Tarragona, Tarragona de primera”, Ballesteros farà balanç del treball fet i fixarà objectius de futur.  L’acte és a les set al Col·legi d’Advocats i Farmacèutics.

Albert Abelló reclama poder aparcar a Tarragona per un maxim de 3 euros al dia. El candidat convergent que segueix de ple en la seva pre-campanya personal, ha prensentat el que ell anomena la TGN Pàrquing per a poder ajustar els preus de zones blaves, verdes I pàrquings municipals.

Els ciutadans de Tarragona tindrien una hora gratuita d’aparcament en qualsevol d’aquestes zones.

Els administradors de Sant Fèlix donen explicacions sobre la no inclusió de la Jove a la diada d’aquest 2015.

Després d’anunciar via tuiter les quatre colles participants ara han explicat el seu raonament per haver fet la tria.

Dia amb sol, núvols i vent, molt vent.

TEMP: Màx 15 Min 6

 

PUBLICITAT