El Nàstic veu com s’escapen dos punts a Montilivi i surt de la zona de play-off

20160207_135158

PUBLICITAT

Vicente Moreno no es va mossegar la llengua en reconèixer que no li havia agradat gens el que havia vist sobre el terreny de joc i assumint la màxima responsabilitat el tècnic grana va parlar de mal partit i d’oportunitat perduda davant d’un Girona que als 20 minuts de partit estava amb deu jugadors i amb el marcador en contra després d’un gol de Jose Naranjo. El Nàstic va regalar la segona part i Mata de penal va empatar un partit que no s’havia d’haver escapat.

Uns 600 aficionats del Nàstic van acompanyar l’equip a Montilivi i van veure com els fantasmes del passat jugaven una mala passada als grana ahir de blaucel.

Ara toca refer-se a casa i diumenge l’equip de Vicente Moreno té la millor oportunitat possible davant d’un rival directe. El Nàstic rep a l’Elx els dos equips amb 38 punts. Una victòria de qualsevol dels dos significa enganxar-se de ple al carro dels llocs d’ascens directe. Dissabte a les sis de la tarda el Nou Estadi hauria de presentar una entrada de les de gran partit.

Unes 50.000 persones segons xifres de l’Ajuntament d’Amposta s’han manifestat aquest diumenge pels carrers de la capital del Montsià per demanar la derogació del Pla Hidrològic de l’Ebre.

Ha estat la concentració més gran que s’ha fet a les comarques tarragonines i la més multitudinària fora de l’àrea metropolotina de Barcelona.

Membres de l’Assemblea Nacional Catalana de Tarragona i representants d’Iniciativa, la CUP, Esquerra, Convergència i el PSC de Tarragona han assistit a la concentració. Tots els diputats tarragonins d’aquests partits hi eren i a les primeres fileres al costat del Govern català representat per Jordi Turull i Oriol Junqueres i havia també el President de la Diputació Josep Poblet. Més amagats els representants del PSC on s’hi va poder veure a l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros.

El director Tarragoní Jose Luis Montesinos que va recollir el seu premi Goya com a millor curt de ficció pel Corredor.

El curt de Montesinos segueix recollint premis després del Gaudí i de ser un dels més destacats com deia el mateix director en diferents festivals.

La història d’un cap que perd la feina i es troba amb un exempleat amb el que li demana una oportunitat és el fil d’un curt que no és el que sembla.

Els veïns i els transportistes han previst nous talls a la N340 de cara al pròxim dia 19 de març.

Els talls es faran al sector nord al Vendrell i al Sud al Perelló, fet que farà que conjuntament amb les marxes lentes de camions aquell mateix dia per la carretera, aquesta quedi pràcticament bloquejada al seu pas per les comarques tarragonines. El darrer 2015 més de 60 persones van perdre la vida al tram tarragoní de la N340.

EL TEMPS

 Comencem setmana amb menys vent que aquest diumenge. Tot i que el Mestral encara pot bufar amb certa força a primera hora del matí després del vent anirà girant a ponent i després a sud perdent intensitat i fent pujar les temperatures.

Dia amb sol amb alguns núvols alts i una setmana on sembla que tornarem a parlar de temperatures altes i poca per no dir gens de pluja.

TEMP MÀXIMA 18 MÍM 9

 

 

 

 

 

 

 

 

PUBLICITAT