El Nàstic goleja abans de començar el Carnaval

image_large

PUBLICITAT

Dos gols de Marcos i un de Rayco van servir perquè els de Vicente Moreno sumessin la vuitena victòria lluny de Tarragona i consolidessin el lideratatge amb quatre punts d’avantatge sobre el segon classificat el Lleida i nou del cinquè.

Encetem la setmana que acostuma a ser més boja de l’any. Arriba el Carnaval a tot arreu i a Tarragona ho fa amb canvis importants sobretot a la rua que no passarà enguany per la Rambla Vella com marcava la tradició i amb la celebració de la disfressa d’or a la TAP.

Una manifestació de la PAH en record de la darrera víctima per un desnonament a Saragossa ha convocat a una cinquantena de persones aquest diumenge a Tarragona.

Per aquest dimarts hi ha prevista una reunió entre representants dels barris de Llevant i l’Ajuntament per a parlar de la posada en marxa del nou pla de mobilitat que afectarà aquesta zona en principi a partir del pròxim dilluns 16 de febrer.

Sembla que deixem enrere l’onada de fred siberià i les temperatures, tot i seguir fredes, seran ja normals per l’època de l’any.  Avui Sol. Màx 13 Mín 1.

l

PUBLICITAT