El Nàstic llença la porta a terra amb més de 7500 aficionats al Nou Estadi

foto-1

PUBLICITAT

Un gol de Pablo Marí a les acaballes de la primera part, a la sortida d’un còrner, va ser decisiu per la victòria del Nàstic davant del Lleida per 1 gol 0.

Els grana van fer-ho amb de més de 7500 aficionats al Nou Estadi, en un d’aquells partits que segurament poden marcar aquesta temporada.

Tota la informació d’aquest Nàstic Lleida a l’Info Nàstic amb Carles Cortés i aquest vespre a la Sala el Cau al Partit de Tornada on ens acompanyarà el president, Josep Maria Andreu.

L’equip de Vicente Moreno consolida el lideratatge amb 4 punts d’avantatge sobre el segon, el mateix Lleida, i 10 punts respecte al quart i al cinquè.

Encara en esports, derrota del CBT a Guadalajara 59 a 57 que trenca la dinàmica de dues victòries consecutives de l’equip de Berni Àlvarez.

La Generalitat deu 12,2 Milions d’Euros a l’Ajuntament.

Segons ha publicat el Diari de Tarragona, el consistori tarragoní espera encara les ajudes pendents de la Llei de Barris i uns 800.000 euros de les Llars d’Infants.

L’àrea més tocada per aquest deute és la de servei socials. El Govern Català deuria les partides del Servei a Domicili, Serveis Socials Bàsics, Atenció a la Infància i Adolescència, Inmigració, Centres Oberts i Urgències Socials.

Tarragona enceta una semana plena d’actes per conmemorar el Dia Internacional de la Dona que és el pròxim diumenge 8 de març. Els actes comencen aquest dilluns, a les 18 hores amb la inauguració de la mostra “Les dones del moviment veïnal d’ahir i avui”, al Pati Jaume I, organitzada per la Federació d’Associacions de Veïns de Tarragona i que repassa l’aportació de les dones al moviment veïnal tarragoní.

El PP ha celebrat aquest cap de setmana el seu quart “Fòrum Tarragonisme i Model de Ciutat” amb la participació de l’enginyer, Joan Miquel Carrillo i l’arquitecte Enric Casanovas.

Les seves propostes per la Tarragona d’aquests pròxims anys han passat per millorar les zones pels petons del centre de la ciutat, cuidar i enriquir la part alta de Tarragona i l’etern discurs d’una correcte façana marítima.

Dia marcat pel sol amb algun núvol matinal i ambient primaveral.

TEMP: 23 Max 11 Min

 

Foto:Teler de Llum. (avui a l’apunt)

 

 

 

PUBLICITAT