El Nàstic torna a segona salvant un punt en els deu darrers minuts

11873459_10153172835604010_6861728422579453032_n

PUBLICITAT

L’equip de Vicente Moreno va merèixer segurament fins i tot més premi que l’empat en el retorn dels grana a la Lliga de Futbol Professional. El poc encert de cara a porta i el porter visitant van evitar que els tarragonins marxessin ja al descans amb avantatge. A la represa dos gols de l’Albacete van situar un 0 a 2 a manca de poc més de deu minuts pel final que semblava difícil de remuntar.

 El futur dels Jocs Mediterranis passa aquesta setmana per Tarragona, Madrid i Pescara.

Aquest matí s’ha convocat a Tarragona una reunió de totes les seus dels Jocs per exigir al Govern espanyol que per escrit es comprometi a apostar pels Jocs amb la inversió dels ja coneguts 14’7 Milions d’Euros.

L’organització vol fer servir la trobada com una mesura de pressió cap al Govern central que segueix de moment sense oferir solucions a les demandes tarragonines.

El darrer episodi, les paraules de Miguel Cardenal, ha acabat de fer més gran el malestar entre els organitzadors.

Fins i tot el popular Alejandro Fernández ja ha anunciat una reunió amb Cardenal.

La pilota que es passen entre Tarragona i Madrid però farà parada a Pescara aquest pròxim dijous quan el comitè dels Jocs avaluarà Tarragona. Fins ara i segons ha explicat el responsable dels Jocs, Javier Vilamayor, les notes sempre han estat bones, caldrà veure quina és la postura del comitè després dels darrers moviments.

La Jove de Tarragona ha fet història aquest cap de setmana descarregant per primer cop el pilar de 8fm.

Els liles ho van fer al Catllar en una diada on es van poder veure fins a nou castells de gamma extra per part de les tres colles que hi van participar, Castellers de Vilafranca, Vella de Valls i Jove de Tarragona.
El cap de colla dels tarragonins, Carles Ribas, en mig de l’eufòria dels seus confessava que el P8fm era un dels reptes pendents de la Colla per poder mantenir la seva progressió.

La Jove va portar a plaça també el seu catorzè 5d9f i el 9d8 a més a més del 3d9f amb que va obrir la diada. Els liles van fer la tripleta i un pilar de sis aquest diumenge a l’arboç.i: “Retorn vibrant del Nàstic a Segona A”

Pel que fa al temps: Dia assolellat i marcat per les temperatures altes i la humitat també alta. La xafogor tornarà a ser protagonista d’una jornada on els termòmetres se seguiran enfilant.

TEMP MÀXIMA 30 MÍM 21

PUBLICITAT