Artur Mas reclama el corredor del Mediterrani per fer el polígon químic més competitiu

2de6454c-de61-4ce8-8c18-c885f4bc6dbc

PUBLICITAT

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha aprofitat la seva visita a la nova planta de l’empresa Kemira per llençar un missatge positiu cap el creixement econòmic a les comarques tarragonines i al país. Mas ha remarcat que, tot i les condicions, s’està fent una bona feina i ha aprofitat per demanar que s’accelerin les millores de les infraestructures actuals.

Des de dels sector químic s’ha tornat a demanar la implicació de les administracions públiques per donar suport a les empreses tarragonines.

La nova planta que s’ha inaugurat de Kemira produeix materials pel tractaments d’aigües.

PSC i ICV-EUiA porten al Parlament la fuita química que va provocar un núvol taronja el passat dia 26 de maig.

La fuita d’òxid de nitrogen es va produir a la planta química de Nitricomax i ara tant el socialista Xavier Sabaté com la diputada d’Iniciativa Hortènsia Grau han demanat explicacions al Govern català entrant diferents preguntes de danys medi ambientals i del risc a les persones que pot haver provocat aquesta fuita.

D’altra banda la CUP s’ha reunit amb diferents veïns de Bonavista per a evaluar també aquesta fuita.

Tret de sortida pel FIC.CAT des d’aquest vespre i fins el pròxim dia 7 de juny a Roda de Berà se celebra el Festival Internacional de Cinema en Català.

Avui obre el teló l’estrena a Catalunya de la pel·lícula “Sonata per a Violoncel” de la tarragonina Anna M. Bofarull.

En total s’exhibiran 64 treballs tots ells fets en català des de diferents llocs del món.

Tarragona inaugura una exposició dedicada a un dels seus artistes més reconeguts.

Josep Maria Jujol. A la inauguració hi ha anat l’Anna Abad.

 

 

L’atur ha caigut de 2.800 persones al maig a Tarragona. Això suposa una disminució que s’aproxima al 4,4%. El mes passat s’ha tancat amb uns 61 mil 500 desocupats a la demarcació. El Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social ha fet públiques aquest dimarts les dades del més de maig. Des dels sindicats se segueix denunciant que tot I la caiguda de l’atur la feina segueix sent precaira I que el 90% de llocs creats són temporals.

Pel que fa el temps, aquest serà monòton marcat per l’anticicló i pel sol que seguirà lluint amb força els pròxims dies i durant tot el dia.

Lleugera pujada de les temperatures que farà que els termòmetres freguin els 30 graus a les hores centrals de la jornada.

TEMP MÀX 29 MIN 17

 

 

PUBLICITAT