El PSC busca candidat i Espadaler visita Tarragona per intentar endreçar Unió

Carles-Castillo-este-miercoles_54433652248_53389389549_600_396

PUBLICITAT

L’agenda política segueix marcada ara mateix per les eleccions del 27S.

Un clar exemple n’és el PSC que escollirà candidat el pròxim 25 de juliol.

Els socialistes de Tarragona celebraran l’assemblea de l’agrupació local aquest pròxim dijous i la pròxima setmana han de tenir un consens entre les agrupacions del camp i de l’ebre per haver escollit candidat.

Sobre la taula la vallenca Rosa Maria Ibarra i Carles Castillo. Castillo va ser el més matiner a anunciar la seva candidatura. Les llistes seran obertes i s’espera que les pròximes hores Xavier Sabaté es pronunciï sobre si finalment es presenta novament per quart cop consecutiu per optar a encapçalar la llista socialista per Tarragona a la Generalitat.

I aquesta tarda el Secretari General d’Unió, Ramon Espadaler, visita Tarragona per posar el dia els moviments que el partit demòcrata cristià pateix. La marxa d’històrics com Robert Vendrell pot deixar la formació completament dividida. Espadaler ha demanant de moment que aquells que es donin de baixa d’Unió han de renunciar al seu càrrec electe.

Arga Sentís reclama que l’Ajuntament s’impliqui en la defensa de la Sanitat Pública a la ciutat.

La portaveu i representant d’ICV-EUiA a l’Ajuntament de Tarragona ha anunciat que entrarà una moció al plenari d’aquest divendres perquè l’Ajuntament mostri el seu suport a la Sanitat Pública després que els treballadors de Joan XXIII hagin denunciat el traspàs encobert de funcions a la sanitat privada.

Tarragona estrenarà la seva Ultra Trail aquest pròxim setembre.

La cursa principal tindrà 84 quilòmetres i sortirà i arribarà a la Plaça de la Font després d’un recorregut extens per diferents indrets del Camp de Tarragona i de la ciutat.

El conseller d’Esports, Javier Vilamayor, n’ha destacat el retorn econòmic i l’atracció que té actualment Tarragona per aquests tipus d’esdeveniments.

L’Ultra Trail deixarà tres modalitats més com són la Marató, La Mitja i la Speed.

A més a més Tarragona ha presentat la segona edició de la Gran Fondo. Una cursa cicloturista que espera comptar amb 500 participants per disputar una exigent etapa de 160qm.

Treballadors de l’ONCE de Tarragona s’han manifestat davant de la subdelegació del Govern per demanar a l’Estat que es compleixi la llei del Joc.

Des del sindicat UGT es denuncia que hi ha venda il·legal de loteria als carrers i que això perjudica a l’ONCE que té legalitzada la venda de joc a Espanya.

Les manifestacions s’han fet simultànies a totes les capitals catalanes i de l’Estat.

El programa ‘Car and Travel‘ de la cadena llatinoamericana Fox Sports LA fa parada a Tarragona per incorpora-la al seu diari de viatge. El programa d’automoció i turisme compta amb una audiència de més de 20.000.000 espectadors ho llegim al facebook de la Tarragona Film Office

Pel que fa el temps. Monotonia i onada de calor per una jornada que comença amb alguns núvols prims i amb molta xafogor. Les mínimes comencen a enfilar-se poc a poc. Màximes altes i estables.

TEMP MÀXIMA 32 MÍM 22

 

PUBLICITAT