El tercer fil torna a posar en alerta al territori

helicopter-Bombers-sobrevolant-Riuclar-ACN_ARAIMA20150526_0177_1-1

PUBLICITAT

La polèmica per la posada en marxa del tercer fil ha viscut un nou capítol les últimes hores.

Unes obres sense permís municipal en són la causa.

L’Alcalde d’Altafulla Fèlix Alonso ha fet aturar es arranjaments de la via que s’havien començat a fer al municipi a causa de no tenir els permisos corresponents.

L’Ajuntament Altafulla manté un contenciós amb el Ministeri de Foment per les obres del tercer fil i està pendent de resolució.

Fèlix Alonso ha denunciat que les obres ja s’haurien iniciat a Tarragona tot i que l’Ajuntament Tarragoní també té un contenciós amb Foment.

Des de l’Ajuntament de Tarragona no s’ha volgut valorar aquest fet. D’altre banda el Port ja va anunciar que s’havien fet els arranjaments per convertir les vies des de l’estació intermodal fins la sortida de la zona portuària a ampla europeu.

Aquest dijous a les 9 del matí està prevista una reunió entre ADIF i representants de l’Ajuntament d’Altafulla.

Dos incendis han cremat cinc hectàrees a Tarragona.

Els primer dels focs que va cremar 3 hectàrees es va declarar a Sant Salvador i el segon a la zona de Riu Clar. Encara no es coneixen les causes però les altes temperatures i la poca humitat del terreny van ajudar que el foc agafés ràpidament.

Els bombers de la Generalitat van treballar i extingir els dos focs en poc més de quatre hores.

El foc de Riu Clar va obligar a evacuar a 50 persones del pavelló municipal.

I un altre incedi ha posat en peu de guerra a l’organització ecologista, Mediterrània.

Des d’aquest col·lectiu s’ha denunciat que la fuita de gas nitrós que es va produir al polígon químic tenia un alt contingut tòxic.

Mediterrania ja ha demanat que s’investigui la fuita i que demanarà responsabilitats mediambientals.

L’entitat denuncia que un grup d’escolar propers a la zona de la fuita van notar diferents síntomes a casa del gas, com picors.

Han quedat ja definits els repartiments de la Diputació de Tarragona i el Consell Comarcal. A les dues institucions CiU en principi podrà governar però haurà d’arribar a acords per continuar al capdavant d’aquestes.

A la Diputació convergència podria pactar amb ERC, segona força a l’ens supracomarcal, i tenir un govern estable i al consell comarcal es podria repetir un pacte a tres bandes amb republicans i PSC.

Ryanair elimina el vol de Palma per aquest estiu i segueix eliminant rutes des de l’aeroport de Reus.

L’empresa irlandesa té clar que l’aposta serà Barcelona i de fet ja va anunciar que el pròxim hivern només deixarà el vol a Eindhoven des de l’aeroport tarragoní.

Ryanair tornarà els diner a aquells usuaris que tinguin ja el seu bitllet per anar a Palma.

El Nàstic ha venut ja més de 9000 entrades per veure en directe el partit decisiu per l’ascens a 2A, entre l’equiop grana i la SD Huesca aquest diumenge al Nou Estadi.

El club confia en que el camp s’ompli amb 14.500 espectadors.

Tota la informació de l’actualitat del Nàstic a l’INFO Nàstic amb el Carles Cortés.

Pel que fa el temps, Molts cops canvis respecte a aquests darrers dies. Farà calor amb el sol dominant durant tota la jornada i només destacable un lleuger retrocés de les temperatures que es quedaran uns dos graus més curtes que aquest dimarts.

TEMP MÀX 25 MIN 13

 

 

 

PUBLICITAT