Els elements de la remullada protagonistes del cartell de Sant Magí 2017

PUBLICITAT

Destaquem les queixes dels pescadors per les vedes, la presentació de la nova imatge gràfica de Sant Magí i el Nàstic de Tarragona vol tornar a omplir el camp pel partit contra el Girona.
Pescadors Veda
Aquest mes de maig els pescadors tarragonins han començat les vedes. Un moment d’aturada per deixar que es regenerin les espècies que capturen i que hi ha perill d’extinció. Tot i estar d’acord i reconèixer que són necessàries tenen moltes problemàtiques per poder sobreviure a aquesta època. És més les subvencions que teòricament reben per dur a terme aquesta temporada sense sortir al mar és molt baixa i es queixen que encara no han cobrat la del 2016, però també els deuen la del 2014 i el 2015. Així ens ho explicava Josep Ramon Toledo, pitimosquits, exvicepresident de la confraria de pescadors.
Els pescadors denuncien que la seva situació és difícil i demanen que les institucions facin la seva feina corresponent perquè puguin rebre les ajudes econòmiques que necessiten.
Brigada d’intervenció ràpida
L’Ajuntament ha fet un balanç positiu de la brigada d’intervenció ràpida. Adrià Recasens ens explica tots els detalls.
Cartell Sant Magí
Ja s’ha donat a conèixer la nova imatge gràfica de Sant Magí. Es tracta d’un cartell que s’ha triat d’entre 10 propostes que han presentat diverses persones a un concurs. Ens ho explica Adrià Recasens.
Nàstic
El Nàstic de Tarragona, segueix preparant la seva gran final contra el Girona, si vol mantindré la categoria, ara amb Nano Rivas l’entrenador nou. Els granes busquen una reacció que els porti a la salvació. Diumenge volen que el Nou Estadi s’ompli, però no només de tarragonins. Ho ha explicat el president del club grana, Josep Maria Andreu.
Pel que fa a l’afició del Nàstic tribuna i preferent ja s’ha omplert quan falten 4 dies pel partit.
Apunt
Seguim amb el Tàrraco Viva perquè el pròxim dijous 25 de maig tindrà lloc un joc per a joves, De Lucis Valero al seu pare. Una activitat on es donaran una sèrie de pistes als joves que hauran de descobrir un enigma mentre aprenen sobre la història. El joc va dedicat a joves d’entre 14 i 30 anys, és gratuït i les inscripcions es poden fer a través de la web de Tarragona Jove.

PUBLICITAT