Els Jocs a l’ull de l’huracà a dos anys exactes per ser inaugurats

20150629_141022

PUBLICITAT

El 30 de juny del 2017 han de sonar les notes inaugurals dels Jocs de Tarragona.

Avui per tant manquen dos anys exactes per donar el tret de sortida al que hauria de ser el gran projecte d’aquests pròxims anys per la ciutat.

Actualment els Jocs però s’han convertit en un punt de debat que centra totes les mirades i que de moment s’ha quedat sense suports directes i nets per part de l’oposició.

El darrer en sumar-se en demanar explicacions a l’equip de Govern ha estat el portaveu del PP, Alejandro Fernández, que assegura que Ajuntament i Estat no han signat cap acord per els ja famosos 15 milions d’euros.

La posició crítica de Fernández se suma a la negativa de la CUP, la postura incerta de Ciutadans i l’enquesta que vol demana Esquerra.

El conseller dels Jocs, Javier Vilamayor, assumeix responsabilitats i assegura que es compliran els terminis i reclama missatges positius.

Una de les mesures que pot prendre l’Ajuntament les pròximes hores és la d’obrir a altres empreses la captació de patrocinis pels jocs.

Aquest 30 de juny és una de les dates límits que s’havien marcat organització i Octagon, empresa que gestiona els patrocinis, per veure quin eren els resultats reals. Fins ara es tenen tancats segons Vilamayor 9 milions d’Euros en patrocinis. Lluny dels 20 que en un principi s’havien marcat com a objectiu per tenir aquest 30 de juny.

Escoltem l’opinió que ens envia per Whatts App, Carles Cortés

Josep Poblet ja torna a ser president de la Diputació de Tarragona.

Ho ha fet amb una clara majoria de vots en el ple de constitució de l’ens supracomarcal i gràcies al suport dels seus de CiU, PSC i PP en la seva investidura.

L’únic vot en contra ha estat el de la CUP de David Vidal que a més a més ho ha fet amb un discurs clar per acabar amb les Diputacions i recuperar la divisió natural dels territoris dels Països Catalans.

Josep Poblet ha volgut deixar clar que deixa les portes obertes a altres formacions i fins i tot a ERC tot i les crítiques que ha rebut per part del seu secretari general, Oriol Junqueres, per ser president de la Diputació estan imputat.

Des d’ERC el discurs del seu portaveu, Gervasi Aspa, va ser el d’agrair les paraules de Poblet i de postposar a després del 27 S la seva decisió per una possible entrada al Govern.

Els treballadors de l’EMTE a Tarragona han començat una vaga que s’ha d’allargar tota la setmana per demanar que s’aturi l’expedient laboral que es vol aplicar a l’empresa de serveis i que afectaria a les condicions laborals i al salari dels seus treballadors. Cal recordar que EMTE service és una de les empreses de serveis que treballa pels Ajuntaments de Tarragona i Reus.

Aquest dijous a la tarda han convocat una concentració a dos quarts de set de la tarda a la Plaça de la Font.

El ple de l’Ajuntament de Tarragona ha decidit ja qui seran els presidents de les empreses municipals.

Begoña Floría, seguirà sent presidenta de l’Empresa de Transports (EMT) i d’Aparcaments (AMT);

Javier Villamayor serà president de  l’empresa de Mitjans de Comunicació (EMMCT) i de l’Empresa de Desenvolupament Econòmic (EMDET),

Elvira Ferrando. Estarà al capdavant de l’Empresa de Mercats.

Josep Maria Milà, assumeix la presidència de l’empresa municipal d’Habitatge (SMHAUSA)

Un ple de l’Ajuntament de Tarragona que estudia la possibilitat de celebrar-se a partir d’ara en session de tarda. El pròxim ple es farà el 17 de juliol.

Aquest vespre es reuneix el comitè local de CDC a Tarragona per decidir quina és la seva postura final respecte a la trencadissa amb Unió i per saber si finalment expedienta a alguns dels seus militants i exregidors a l’Ajuntament de Tarragona per comentaris apareguts a les xarxes socials durant la campanya a les darreres municipals.

Pel que fa el temps. Seguirà fent molta calor, calor que s’allargarà els pròxims dies augmentada per la humitat que elevarà la sensació de xafogor.

El sol domininarà la jornada sense cap núvol. Com a mínim fins dijous la situació sembla que patirà pocs canvis. dijous

TEMP MÀXIMA 33 MÍM 20

 

 

PUBLICITAT