Els Jocs del 2017 comencen a fer-se visibles

20150512_125113

PUBLICITAT

Les màquines han començat a entrar al que ha de ser la futura Anella Mediterrània. Les tasques de desembrossar i anivellar duraran quatre mesos i han de servir per a deixar preparades les 30 Hectàrees on s’ha de construir el pavelló, l’estadi desmuntable i la zona d’aigües a més a més de diferents zones verdes que s’utilizaran durant els jocs.

El director de l’organització dels Jocs Mediterranis de Tarragona i gerent del Patronat D’Esports, Ramon Cuadrat, ha afirmat que el començament d’aquestes obres ha de servir per a poder fer visible una feina a l’ombra que s’ha fet durant aquests darrers anys

Aquesta primera fase ha de servir també perquè al juny es faci la licitació de la urbanització de l’Anella i perquè a partir del gener del 2016 comenci en paral·lel la construcció del Pavelló i la mateixa urbanització.

S’espera tenir enllestida l’anella entre març i abril del 2017.

Alejandro segueix amb el seu discurs centrat en la immigració i ara proposa un contracte per a regular els ajuts municipals a aquells immigrats que passin uns exàmens.

El líder del PP no vol que els ajuts vagin a gent que ja no viu a Tarragona.

En un dia de campanya on la CUP ha anunciat que portarà a fiscalia els sous i les dietes de 14 alts directius de Caixa Tarragona abans de la fusió i convertí-se en Catalunya Caixa. Des de la Cup es denuncia el rescat de 1250milions que va tenir una entitat que posteriorment va tacar gairebé 400 oficines i va acomiadar a 1300 treballadors.

El PSC per la seva banda ha centrat la seva darrera proposta de campanya en beques per estudis. Ballesteros s’ha compromès en otorgar cent beques de 2000 euros cadascuna per estudiants

Des de CiU, Albert Abelló, ha posat l’ull en el turisme i s’ha marcat com a objectiu que 1 milió de turistes pernoctin anualment a Tarragona.

Encara ressona també el malestar dels partits pel debat de TV3 i el candidat d’ERC Pau Ricomà ha afirmat que PSC, CiU i PP tenen por dels altres partits i per això no va assistir al debat.

ICV per la seva banda ha presentat els seus eixos de campanya on Arga Sentis ha recordat que els ecosocialistes seguiran prioritzant a les persones per sobre de grans projectes

Espectaculars números del Tarragona dTapes que ha repartit ja 366000 tapes en 18 dies.

Des de l’organització s’han mostrat satisfets del ritme que ha assolit l’esdeveniment.

El pròxim 21 de maig es donarà a conèixer quina ha estat la tapa guanyadora i es passarà balanç d’una iniciativa que deixa un retorn gairebé de 2Meuros a la ciutat.

El Govern treu a concurs la redacció del projecte del Fòrum Judicial de Tarragona. La licitació inclou la redacció del projecte bàsic i executiu, així com la posterior direcció d’obra del projecte, ubicat al carrer Arquebisbe Pont i Gol, 10, de la ciutat. L’equipament es compondrà de tres edificis comunicats i resoldrà l’actual situació de dispersió de seus judicials a Tarragona.

L’obra hauria d’estar finalitzada l’estiu del 2017.

Pel que fa el temps, Seguirem amb molta calor i tornarem a fregar els trenta graus de màxima, la mínima es quedarà una mica més curta que aquest dimarts. A l’espera de que dijous arribi el dia de més calor de la setmana. La onada de calor manté en alerta els boscos tarragonins que tenen un alt risc d’incendis.

TEMP: 29 MAX 15 Mín

Homenatge de Ràdio Ciutat de Tarragona a Joan Ramon Mestre

ESCOLTA AL DIRECTOR DE RCTGN, QUIM ESPINOSA

 

 

 

PUBLICITAT