Els Jocs Mediterranis tindran una partida de més de 3M d’euros als PGE del 2016

Lacces-lArrabassada-Tarragona-quedat-inundat_ARAIMA20111027_0095_20

PUBLICITAT

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, assegura que els Jocs tindran piscina olímpica arribin o no arribin més diners de l’Estat.

L’alcalde de Tarragona diu que està satisfet amb les relacions que s’han establert amb el Govern de Madrid i es felicita per haver aconseguit el compromís del CSD de posar una partida als PGE del pròxim 2016.

La partida que arribarà el CSD la destinarà a la remodelació del camp del Nàstic i de la pista d’atletisme de Camp Clar.

Des de l’Ajuntament hi ha certa confiança en què els tècnics del Consejo també apostin finalment per una aportació de l’Estat per la piscina olímpica.

Per aquest dimecres està programada una reunió informativa entre alcaldes i presidents dels consells comarcals de Tarragona per a parlar del procés d’acollida dels refugiats que arribin a Catalunya.

La reunió arriba després de que el ple de l’Ajuntament de Tarragona dilluns i el consell comarcal aquest dimarts s’hagin sumat a fer instàncies al Govern de l’Estat i a la Generalitat perquè se sumin a l’acollida de refugiats.

La Diputació de Tarragona també va anunciar fa dues setmanes la seva col·laboració amb el projecte i la seva aportació en ferm de 100.000 euros.

Tarragona cull aquest cap de setmana l’única regata skiff, en vot individual de 400mts que es fa a Europa.

La prova es celebrarà al Port davant dels tinglados. Dissabte es faran les classificatòries i diumenge les finals.

La regata comptarà amb els millor palistes de l’Estat entre aquests els germans Franquet del CN de Tarragona. Marc Franquet per cert es jugarà la seva participació als Jocs de Rio el pròxim mes de maig.

En una jornada on seguirem molt pendents del temps.

Les fortes pluges de les últimes hores han deixat gairebé 50 litres per metre quadrat a Tarragona i han obligat a tallar durant una estona fins i tot la N-340 a l’alçada de Bonavista per on s’ha desviat el trànsit. Carrer inundats i les platges amb poca sorra és la imatge de les darreres hores a la ciutat.

Avui el dia tornarà a ser passat per aigua. Els vents de gregal segueixen girant cap a Llevant i la pluja s’intensificarà aquest dimecres al litoral tarragoní. El Servei Metereològic de Catalunya ha avisat de precipitacions fortes concentrades en poca estona i s’ha activat novament l’Inuncat.

Els ruixats seran més continuats durant tota la jornada i només a última hora els núvols poden donar una petita treva fins demà al migdia. El temporal també serà marcat a la mar. On hi ha un avís de mala mar i fortes onades.

Les temperatures segueixen baixant i les màximes no superaran els 20 graus.

TEMP MÀXIMA 19 MÍM 14

Diumenge La Pineda viurà la primera activitat de la fundació Sosciathlon, un projecte solidari que té com a objectiu, mitjançant proves esportives, promoure la salut i els valors socials i també aconseguir fons per entitats benèfiques.

Seguint les modalitats esportives del triatló, diumenge es podrà nadar, córrer o anar en bicicleta sobre diferents distàncies. Nadar 2 o 4 quilòmetres, córrer 5 o 10 o pedalar en BTT 11,5 o 16 quilòmetres. Cada participant pot escollir modalitat i distància.

Els diners de les inscripcions aniran a parar a la Fundació Josep Carreras contra la leucemia i a Astafanias, que treballa amb afectats per malalties psíquiques.

La voluntat de Sosciathlon és que cada any aquestes proves esportives solidàries es puguin fer a una población de la Costa Daurada.

Les inscripcions es poden fer a  www.sosciathlon.org

 

 

 

 

 

PUBLICITAT