Els líders veïnals fan el pas a la política

Captura-de-pantalla-2015-03-08-a-les-19.45.48

PUBLICITAT

Els presidents veïnals decideixen entrar en campanya. Les municipals del pròxim mes de maig veuran com alguns partits aposten per les cares més properes al moviment associatiu i veïnal.

Noms com els d’Antonio Peco o Carlos Pedreño han estat en boca de tothom els últims dies.

El primer perquè té tots els números d’encapçalar la llista de Tarragona en Comú, que es donarà a conèixer divendres d’aquesta setmana, i el segon perquè a falta de confirmació oficial és un dels fitxatges, entre cometes mediàtic, de la llista del convergent Albert Abelló.

Unes 200 persones es concentren a Tarragona per commemorar el Dia Internacional de la Dona.

El recorregut ha portat a la concentració des de l’estàtua dels despullats i fins la plaça de la Font.

Diferents col·lectius han participat d’una marxa on s’han pogut sentir consignes a favor dels drets de les dones i de la igualtat de gènere.

En un cap de setmana on Tarragona ha recordat també la tragèdia de Fukushima.

En el quart aniversari d’un dels accidents més greus d’una central nuclear els grups ecologistes han tornat a reclamar un calendari de tancament de les centrals nuclears i espanyoles.

La Platja del Miracle ha estat l’escenari triat per a plantar prop d’un centenar de creus a la sorra i llençar pètals al mar en memòria de les víctimes i de l’abocament de residus nuclears al pacífic aquest dimecres 11 de març farà quatre anys.

La Casa Canals i la Casa Castellarnau estan tancades des del passat 20 de gener a causa de problemes econòmics. Segons publica el Diari de Tarragona aquest passat dissabte, els dos monuments només es podran visitar demanant cita prèvia. L’alt cost del seu manteniment hauria fet prendre aquesta decisió a l’Ajuntament de Tarragona.

Nova jornada anticiclònica amb temps estable i núvols baixos i prims que circularan sense deixar precipitació. El sol s’imposarà en una setmana un les temperatures poden seguir pujant els pròxims dos dies per a fer un petit retrocés de cara a dijous.

TEMP: MÀX 20 MIN 8

 

 

PUBLICITAT