Els partits estiren de líders en l’arrencada de campanya a Tarragona

Unknown

PUBLICITAT

La campanya ha començat a Tarragona amb desembarcament de primeres espases.

Divendres el president espanyol, Mariano Rajoy, visitava el Serrallo al mateix moment que Ballesteros presentava llita. Dissabte Artur Mas feia tapes amb Albert Abelló a la plaça de les Cols i diumenge Cayo Lara donava suport a Arga Sentís a Bonavista.

Apuntar que el poc compromís de Rajoy en la seva visita a Tarragona ha tingut resposta des del PSC que ha criticat que el president espanyol no concretes els ajuts pendents als jocs.

Pediatres Tarragonins critiquen la manca de transport immediat pediàtric des de Tarragona.

El cap del servei de pediatria de Joan XXII, el Doctor Closa, acompanyat del cap dels plans funcionals a Tarragona, Albert Pons i de la cap de pediatria de Santa Tecla, la Doctora Velasco, han demanat que Tarragona disposi d’un servei de trasllat pediàtric urgent i no dependre del servei que arriba des de Barcelona.

Albert Pons ha anunciat també que Tarragona tindrà una UCI pediàtrica a finals del 2016 amb fins a vuit llits per nounats i vuit més per atenció pediàtrica.

La Tercera Tarracomalet acull a centenar de patinadors i ciclistes que han reivindicat pels carrers de Tarragona la construcció de més zones de carrils bicis.

Ho han fet sota el lema “Més fets i menys paraules”.

Tarraco Viva enceta la seva segona setmana després d’un cap de setmana amb bon afluència de visitants i amb actes més enllà de Tarragona.

Prop d’un miler de persones han passat per Altafulla que acollia actes del Festival.

Pel que fa el temps, dia molt semblant al cap de setmana que deixem enrere amb clar domini del sol i de les temperatures estiuenques. A l’espera que de cara a dimecres i dijous els termòmetres es normalitzin.

TEMP: 27 MAX 14 Mín

 

 

 

PUBLICITAT