Els Xiquets tornen a carregar el 5d9f i els castellers de Sant Pere i Sant Pau fan història amb el seu primer 4d8

CPnIkdGWoAEwe-l

PUBLICITAT

La jornada castellera de Santa Tecla va tornar a deixar sensacions oposades entre les quatre colles tarragonines.

La cara la van deixar els Xiquets i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau que van complir objectius.

Els Xiquets van sortir de plaça amb tres i quatre de nou amb folre descarregats i el seu segon 5d9f carregat. A més a més van tancar la diada amb el P6.

Per la seva banda els Castellers de Sant Pere i Sant Pau van fer la millor diada de la seva història amb la clàssica de vuit que van descarregar per primer cop.

Els del barri cooperativista van ser els únics que van descarregar tots els castells i van acabar amb 2d7, 3d8 i el seu primer 4d8.

A l’altre costat els Xiquets del Serrallo i la Colla Jove. És cert que els del Serrallo van aconseguir carregar inextremis el 2d7 però van caure en l’intent de 4d8 i van acabar la diada amb males sensacions.

La Jove no va superar la patacada del primer diumenge de festes i només va descarregar el 3d9f i el 4d8. Feia vuit anys que la Jove no portava un 4d8 a Santa Tecla.

En una diada que es va poder seguir en directe per Ràdio Ciutat de Tarragona conjuntament amb Tac12, les emocions un cop més van anar per barris i l’eufòria d’uns contrastava amb les cares llargues dels altres.

Avui es tornaran a trobar les quatre colles a les Cols i amb la tradicional baixada de Pilars.

L’entrada del Braç de Santa Tecla i el seguici han posat el punt i final pràcticament a les festes de Santa Tecla.

Avui de forma oficial s’acaben els deu dies de Festa Major ho fan amb la baixada dels Pilars i la jornada castellera de la mercè a partir de la una a la plaça de les cols i amb el correfoc a les deu del vespre.

Tarragona tancarà així aquesta Santa Tecla que ha comptat amb més de 500 actes.

Natàlia Rodríguez ha rebut la medalla de Plata del Reial Ordre del Mèrit Esportiu.

En un acte que s’ha fet a Barcelona, Valero Ribera I Miguel Cardenal han entregat la medalla a l’atleta tarragonina.

La de Torreforta amb 36 anys intenta ara seguir per arribar als Jocs de Rio el pròxim estiu.

Últims dies de campanya de cara a les eleccions del 27S marcades per les escridassades a Rajoy a Reus, la visita d’Espadaler aquets dimecres a Tarragona i avui arriba Pablo Iglesias. El líder de Podemos serà al Palau de Congressos donant suport a Rabell i a Gerard Bargalló en un dels darrers actes de Catalunya Sí que es pot.

Pel que fa al temps: Dia amb sol però amb núvols baixos que faran que el dia quedi mig tapat. Aquest primer dia sencer de tardor arriba amb les temperatures més baixes i l’espera de pluges que poden arribar de cara al cap de setmana.

TEMP MÀXIMA 22 MÍN 13

Fotografia de portada: @santatecla2015

 

PUBLICITAT