Esquerra demana el suport dels grups municipals per portar endavant la seva consulta dels Jocs

e460afc5-4b75-493b-8a11-1af37564a34f

PUBLICITAT

Pau Ricomà, portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Tarragona, ha presentat la seva proposta per realitzar una consulta ciutadana preguntant als tarragonins sobre els jocs mediterranis.

Ricomà confirma que potser és tard però que s’ha de saber en quin moment es troben els números dels jocs. Ricomà aposta per la transparència i recorda que l’Estat espanyol encara no ha fet arribar la seva aportació econòmica.

Per poder portar la consulta al plenari ERC necessita 11 vots a favor dels 27 regidors de l’Ajuntament. En la posterior votació seria necessària una majoria que ja es preveu complicada dins els ple.

Escoltem l’opinió que ens envia per Whatts App el periodista del Diari de Tarragona Octavi Saumell.

Tarragona mostra el seu dol per la mort del jove alpinista Pol Rodríguez al Kirguizistan.

Des de l’Ajuntament de Tarragona, l’escola de la Salle o l’Alpinista Òscar Cadiach des d’Islamabad han fet arribar les seves mostres de condol.

Cadiach que comença la seva expedició al Broad Peak ha enviat un missatge de reforç per les família del jove alpinista tarragoní.

L’ambaixada espanyola ha confirmat que ja ha recuperat els cosos dels tres alpinistes catalans morts i que estan a l’espera de ser repatriats.

L’Ajuntament de Tarragona comença a buscar operadora pel supermercat del Mercat Central.

Després que la licitació per la superfície comercial ha quedat deserta la portaveu de l’equip de Govern, Begoña Floria, ha assegurat que s’han començat converses per tancar el més aviat possible una empresa que es vulgui instal·lar a la Plaça Corsini.

La mateixa Floria ha reconegut que és una mala notícia pel desenvolupament del mercat abans de la reobertura d’aquest.

Jordi Sendra deixa oberta la relació entre Convergència i Unió a l’Ajuntament de Tarragona.

El president local de CDC diu que tot i el trencament de la Federació, en l’àmibit local cada grup haurà de decidir quina és la relació que vol mantenir amb els fins ara socis de la coalició. Jordi Sendra ha destacat també del nomenament del tarragoní Jordi Jané com a nou conseller d’interior en el Govern de la Generalitat. Sendra ha anunciat que Convergència es reunirà en assemblea el pròxim 30 de juny.

Pel que fa el temps. Un dia amb força núvols baixos que no es descarta que puguin deixar algun ruixat sobretot fins el migdia. A la tarda no desapareix la possibilitat de pluja però sembla que la revetlla no serà passada per aigua.

TEMP MÀXIMA 31 MÍM 19.

 

 

 

PUBLICITAT