ERC presenta la seva proposta sobre el Jocs Mediterranis

cfzt1enw0aebzqi

PUBLICITAT

Els Jocs Mediterrania segueixen centrant aquestes primeres setmanes de mandat i després d’un primer ple on van quedar clares les intencions de totes les formacions, aquestes comencen ara a presentar les seves propostes.

El portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Tarragona, Pau Ricomà, ja va anunciar que el seu partit voldria buscar suports per presentar una consulta a la població per saber quin era el grau de satisfacció dels tarragonins amb els Jocs.

Ricomà desvetllarà aquest migdia la seva proposta en ferm.

Les darreres setmanes a més a més de la posició contraria de la CUP, el mateix cap de l’oposició, Rubén Viñuales ja ha advertit que demanaran tota la documentació dels Jocs per conèixer l’estat exacte a dos anys i vuit dies de la celebració d’aquest esdeveniment.

Per la seva banda el conseller d’Esports i dels Jocs, Javier Vilamayor, ha repetir que s’avança en els terminis previstos i que una de les seves prioritats és el consens amb les diferents formacions a qui facilitarà qualsevol tipus de documentació que aquests demanin.

Unes quatre mil persones, el doble de l’última edició, han participat de la Festa de l’Esport, organitzada pel club dels Tarraconins i els Jocs Mediterranis aquest diumenge a al platja de l’Arrabassada.

La festa ha portat a l’arena de la platja la majoria dels esports que es podran veure durant els jocs a la ciutat.  

El FITT tanca l’escenari a l’espera de cap on serà la seva evolució de cara a pròximes temporades, amb l’èxit de la seva estrena amb “The Elephant in the room” dels Cirque Le Roux i amb una bona acollida per part del públic tarragoní.

A les 9 h del matí l’Ajuntament procedirà a la crema controlada de la poda de la vegetació del terreny, de propietat municipal, ubicat entre el carrer Huya i el Passeig de Sant Antoni .

Ateses les dificultats orogràfiques del solar la crema controlada coordinarà conjuntament pel cos de bombers de Tarragona (amb 2 camions amb els seus equips), la Guàrdia Urbana Municipal i l’Agrupació de voluntaris de protecció civil

Es recomana als veïns que no tinguin roba estesa i que la gent no s’apropi a la zona de la crema.

Dos apunts esportius el primer gairebé d’agenda ja que el Nàstic ha fet oficial la renovació de Vicente Moreno i el presenta aquest migdia i el filial grana La Pobla de Mafumet ha perdut en el partit d’anada de la final per pujar a segona B davant del Genera per 1 a 0 i ara haurà de remuntar en el partit de tornada que es jugarà el pròxim diumenge al camp tarragoní.

Pel que fa el temps. El dia vindà marcat èl domini del sol tot i que els núvols aniran guanyant terreny a mesura que avanci la jornada. Ull aquests núvols que podrien deixar alguna gotellada de cara a demà a la nit i fer que la revetlla sigui passada per aigua. Les temperatures seguiran estables.

TEMP MÀXIMA 30 MÍM 17.

 

PUBLICITAT