Unes esquerdes obliguen a intervenir a les voltes del Circ

 IMG_20160413_104846-225x300

PUBLICITAT

Unes esquerdes detectades a les voltes del Circ Romà han fet actuar d’urgència a tècnics del departament de Territori i Patrimoni. Les esquerdes en principi no han de ser un perill ni per l’instal·lació ni tampoc per els visitants.
El Circ de fet segueix obert tot i que s’ha delimitat l’àrea on han aparegut les esquerdes per precaució.Segons un comunicat de l’Ajuntament de Tarragona; S’ha decidit tancar el perímetre de “L’últim tram cobert de l’anomenada volta llarga de Sant Hermenegild del recinte de la Capçalera del circ romà, davant la presència d’esquerdes visibles en l’arc tapiat que se situa al final de la volta, i s’ha dut a terme un informe que conclou en la necessitat d’actuar en aquest punt”.

 

Era una aposta arriscada i gairebé cercant una alternativa a la saturació de Barcelona però el Port de Tarragona ha aconseguit duplicar en un any el número de creuers que visitaran la ciutat. Fins a vint-i-dos vaixells s’espera que arribin aquesta temporada tot i que la xifra no està tancada. La por de molts creuers d’anar al nord d’Africa i l’atractiu de la Tarraco Romana han estat factors determinants per aquest augment. Es calcula que més de 14.000 persones visitaran Tarragona arribant per mar en els pròxims mesos. Les dades conviden a l’optimisme segons el mateix President del Port, Josep Andreu. Aquesta temporada a més a més els creuers seran de menors dimensions i segons els responsables del Port s’intenta apostar per un turisme amb més poder adquisitiu que es quedi a la ciutat perquè ja ha visitat Barcelona en altres viatges.

De fet dels 450 primers turistes que arriben aquest matí a bord del Saga Pearl II més d’un 74% es quedaran a Tarragona tota la jornada.

 

 

 

En un dia on el portaveu de CiU a l’Ajuntament de Tarragona, Albert Abelló, ha anunciat que entraran una moció al pròxim plenari del dia 22 d’abril per demanar que es faci la que ells anomenen com a “illa Corsini” una zona per vianant.

L’espai que inclou el voltant del mercat ha de ser per Abelló el pulmó econòmic de Tarragona. Abelló ha recordat que aquest era un dels principals punts del seu programa electoral.

Un altre nom propi del dia és el de Pablo Marí. El central grana pateix un trencament a l’adductor que segons ha explicat el Diari Més el pot tenir entre quatre i sis setmanes de baixa i diu així adéu a la temporada.

Marí es va lesionar al partit a Osca i se suma a la baixa per sanció de Iago Bouzon el que farà que Suzuki i Molina ocupin l’eix de la defensa i Xisco Campos torni al lateral dret. El Nàstic ha comunicat la lesió de Marí en un comunicat aquesta tarda.

PUBLICITAT