Èxit de participació en la Nit dels Museus

PUBLICITAT

Destaquem l’èxit rotund de la Nit de Museus, el 5d8 més matiner dels Xiquets de Tarragona i la destitució de Juan Merino com entrenador del Nàstic.
Nit de Museus.Nit dels Museus
Centenars de persones han aprofitat la Nit de Museus per visitar les sales de Tarragona. A més també hi ha hagut una alta participació en la ruta que es feia per tots els museus de la ciutat, sota el nom Viatge a la Constel·lació dels museus. Tant turistes com tarragonins i tarragonines van omplir les sales de Tarragona de bat a bat aprofitant que l’entrada era gratuïta fins a la matinada. A més tots els visitants han pogut gaudir de les diverses activitats que oferia cada museu particularment. Al CaixaFòrum va tindre lloc una xerrada mediambiental, ja que actualment s’exposa Mediterrani el nostre mar com mai l’has vist. Recordem que aquesta iniciativa és europea i se celebra per commemorar el Dia Internacional dels museus, que va ser el passat 18 de maig.

Castells
Els Xiquets de Tarragona descarreguen el 5d8 més matiner de la seva història. Els matalassers van actuar la tarda de dissabte a Valls, indret on van recuperar la catedral després de només haver-la pogut carregar la temporada passada, el 2016. A aquest important 5d8 els de la camisa ratllada li van sumar un sòlid 4d8 i 3d8 i un pilar de 6 que s’ha hagut de treballar durant l’entrada i sortida de l’enxaneta. Sergi Feijoo, ha valorat molt positivament l’actuació i l’estrena del 5d8.
Els Xiquets de Tarragona també actuen avui al Morell, però no són els únics que tenen diada. La Colla Jove vol seguir mostrant la seva millor de cara a Barcelona acompanyats dels Castellers de la Vila de Gràcia. Per la seva banda els Castellers de Sant Pere i Sant Pau volen continuar amb el gran nivell que estan mostrant aquest primer tram de temporada a Altafulla.
Pacte d’amistat amb Voiron
Aquest cap de setmana Tarragona ha signat un pacte d’amistat amb la població francesa de Voiron. Per això des de divendres i fins avui s’han desplaçat a la ciutat l’alcalde de Tarragona, el Ball de Diables de Tarragona i l’Àliga de Tarragona. Es tracta d’un pacte d’amistat entre les 5 ciutats que han acollit la fabricació del licor chartreuse; Voiron, Tarragona, Sant Pierre de Chartreuse, Sant Lauren Du Pont i Entre Deux Guiers.
El Ball de Diables i l’Àliga de Tarragona han actuat aquests dies a la ciutat francesa. A més tots els components també han pogut gaudir d’una visita a l’actual fàbrica de chartreuse.
Nàstic
El Nàstic de Tarragona oficialitzava dissabte a la tarda la destitució de l’entrenador Juan Merino. Després de la derrota contra el Rayo Vallecano el Consell d’Administració es va reunir amb el tècnic i van decidir que la millor opció era que no continués al capdavant de la banqueta grana. El nou entrenador serà Nano Rivas, que va ser segon entrenador del Nàstic amb Vicente Moreno. Josep Maria Andreu, president del club grana, ha dipositat la seva esperança en Rivas.
Aquest diumenge la plantilla grana ja ha fet el primer entrenament amb Nano Rivas. La presentació oficial del nou entrenador es farà dilluns, 22 de maig, a les instal·lacions esportives del club.

Foto: Paual Arbeloa

PUBLICITAT