Felip VI dóna un cop d’efecte al Jocs Mediterranis

10985048_10205242266367823_7809408427150364774_n

PUBLICITAT

El Monarca espanyol, que és president d’honor dels Jocs, ha passat per Tarragona on s’ha ficat al capdavant d’un projecte que ha destacat, com un treball de cohesió de la ciutat per a ficar d’acord a les diverses administracions.

Felip VI ha volgut remarcar el que suposen esdeveniments com aquest per l’Estat espanyol i s’ha agafat al discurs de la unitat com a arma per a treballar pel bon funcionament dels Jocs.

La visita del Rei, Felip VI, no ha aixecat massa expectació a la ciutat. Només unes desenes de persones s’han aplegat a les portes del Teatre Tarragona on s’ha fet l’acte central de la visita i on han pogut veure de prop al monarca.

Bones notícies per l’alcalde Ballesteros, ja que la justícia ha decidit arxivar el cas dels suposats sobresous de la Federació de Municipis de Catalunya i per tant Ballesteros ha quedat desimputat del cas.

La jutgessa que instruïa el cas ha dictaminat que la Federació de Municipis de Catalunya tot i ser un ens públic es gestiona en l’àmbit econòmic com un ens privat i per tant quedava sense vigor l’acusació.

Podem trenca amb Guanyem i finalment no es presentarà a les municipals a Tarragona. Podem fa envident el trencament de la candidatura Tarragona en Comú després de què ICV fes el mateix moviment fa menys d’una setmana.

Encara en pre-campanya destaquem que Ciutadans ratifica a Ruben Viñuales com a candidat i que Albert Abelló i Ara Tarragona han aprofitat la visita del rei per a queixar.se. Abelló ha criticat no veure els diners pels Jocs i Rivelles, la brutícia acumulada a diferents punts de la ciutat.

El temps: Esperem un dimarts amb pocs canvis. El dia ve marcat pel sol amb alguns núvols que poden tapar el cel en determinats punts del dia sobretot de cara a la tarda. Cap al vespre es pot escapar alguna gotellada. Estem pendents de com afectarà la pertorbació que ha d’entrar aquests pròxims dies.

TEMP Màx 18 Min 6.

PUBLICITAT