El Govern català mou fitxa i vol deixar sense efecte l’adjudicació del Palau d’Esports

Captura-de-pantalla-2015-09-03-a-les-10.07.30

PUBLICITAT

La Generalitat ha mogut fitxa i demà mateix al consell d’administració d’Infraestructures.cat proposarà que quedi sense efecte l’adjudicació del Palau d’Esports dels Jocs.

Això suposarà començar pràcticament de zero i haver de buscar una solució immediata per tenir llest aquest equipament abans del juny de l’any que ve o el que és el mateix abans de 15 mesos quan es doni el tret de sortida a Tarragona 2017.

El Govern català estudia diferents fórmules per poder tirar endavant el projecte que anirien des de l’adjudicació urgent a la tercera empresa o bé cercar una solució ràpida i d’execució immediata per poder complir els terminis.

L’Ajuntament de Tarragona per la seva banda ha convocat un ple extraordinari aquest dimecres per l’aprovació de l’execució de l’Anella Mediterrània una anella que ara mateix no té ni la piscina, ni el Palau d’Esports, ni l’estadi efímer i només té assegurada la reforma de l’actual pista d’atletisme de Camp Clar.

Una delegació del comitè internacional dels Jocs encapçalada pel president Addadi visita Tarragona aquest dijous i divendres on també hi serà el president del COE, Alejandro Blanco.

Tarragona vol convertir-se en l’aparador del món antic mediterrani en aquesta nova edició del Festival Tarraco Viva.

Per fer-ho barrejarà les tradicions romanes com és habitual i les egípcies contraposant realisme i idealisme.

El Festival espera rebre més de 100.000 persones en un model de turisme cultural i que paeix la cultura poc a poc com ha explicat el director de Tarraco Viva, Magí Seritjol.

En total seran 124 activitats de les quals 27 seran novetats. El Festival té un pressupost de 300.000 euros i sota el títol “Roma i Egipte una fascinació mediterrània” es podrà gaudir a Tarragona del 15 al 29 de maig.

Setmana Santa negra a les carreteres catalanes i també a les tarragonines.

Més enllà de les habituals cues de l’operació tornada que s’han repetit a l’AP7 i a la N340 aquest diumenge a Tarragona, s’han produït 18 morts a tot el país, 13 d’aquests en l’accident de Freginals que han deixat un dels pitjors balanços de Setmana Santa.

La directora del Servei Català de Trànsit (SCT), Eugenia Domènech en declaracions a l’Agència Catalana de Notícies, considera que el balanç de la Setmana Santa és “humanament molt negatiu”

Si les xifres a la carretera han estat pèssimes, han estat força millor pel que fa a l’ocupació turística ja que els hotels, apartaments i càmpings tarragonins han superat en tots els casos el 60%.  Ens ho explica el Jesús Sarmiento

El subdelegat del Govern espanyol a Tarragona, Jordi Sierra, ha anunciat que deixa el càrrec.

Sierra ho fa per motius personals i laborals, segons exposa la publicació del BOE i el comunicat que ha fet el Govern de l’Estat.

El fins ara subdelegat del Govern espanyol a Tarragona tornarà a les seves tasques de funcionari de l’Ajuntament.

De moment no hi haurà substitut a l’espera de la composició del nou Govern de l’Estat i el lloc de Sierra l’ocuparà, Emilio Ablanedo, subdelegat del Govern espanyol a Barcelona, que compaginarà les dues tasques.

El mític grup Status Quo visitarà Tarragona el pròxim 20 d’agost. Ho farà a la Tarraco Arena Plaça i dins de la seva darrera girar elèctrica.

 

PUBLICITAT