#TGNINFO: La Guàrdia Urbana vol evitar el “botellon” al passeig de Sant Antoni

La Guàrdia Urbana de Tarragona vol prevenir el ‘botellón’ al passeig de Sant Antoni, sobretot per la proliferació d’adolescents cada vegada més joves a la zona, segons han informat fonts policials. Un dispositiu de la Guàrdia Urbana vigila contínuament la zona del passeig de Sant Antoni per impedir que es consumeixi alcohol al carrer.
Vuit càmpings de Tarragona han estat premiats com els millors d’Europa.  Els establiments pertanyen a l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre Càmpings Tarragona. Es tracta dels premis internacionals del sector campista que s’han lliurat en el decurs de dues gales celebrades a Utrecht (Holanda) i Stuttgart (Alemanya). Entre els 8 establiments 4 són del tarragonès, els Càmpings Resort Sangulí de Salou, Tamarit Park de Tarragona i Camping Stel i Park Playa Barà de Roda de Barà

PUBLICITAT

El vial W.J. Bryant romandrà tancat a la circulació de vehicles els dies laborables, de les 8 del matí a les 6 de la tarda, a partir del dimarts 16 de gener, amb motiu dels treballs de reparació que s’han de dur a terme als laterals del viaducte. El cap de setmana, els dies 20 i 21 romandrà obert amb normalitat. Els treballs al vial W.J. Bryant consistiran en la reparació de les impostes del forjat i la substitució de les juntes que estan deteriorades. El cost econòmic és de 33.360 euros.

El Nàstic de Tarragona visita avui terres andaluses per enfrontar-se a la Unión Deportiva Almeria, un rival directe per la salvació. Els de Rodri, amb noves incorporacions, volen endur-se els tres punts en un partit on podrien debutar els nouvinguts Álvaro Vázquez i Dumitru. Podreu seguir l’enfrontament en directe a Ràdio Ciutat de Tarragona a partir de dos quarts de sis.

PUBLICITAT