Homenatge a un dels grans de l’esport tarragoní

IMG_2537

PUBLICITAT

Cap de setmana marcat per un nom propi, el de Berni Àlvarez. L’ex jugador i ara tècnic del Club Bàsquet Tarragona ha vist com el club ha penjat la seva samarreta amb el número 5 al pavelló del Serrallo.

És el primer cop que l’equip tarragoní penja una samarreta d’algun jugador i ho va fer aprofitant la celebració de la permanència, en el que ha estat l’últim partit de lliga a casa.

El PP presenta aquest tarda els seus 27 noms per les municipals del mes de maig a Tarragona.

La llista que encapçalarà Alejandro Fernández tindrà de número 2 a Immaculada Rodríguez una de les principals novetats. L’acte de presentació es farà al Serrallo.

La Junta Electoral Provincial ha mogut peça i s’ha agafat a la frase feta del “rectificar és de sabis” per a prohibir ara, el polèmic àlbum de cromos dels “Tarragonins il·lustres” d’Albert Abelló.

La Junta ha admès el recurs presentat pel partit municipalista Ara Tarragona i CiU ha amés un comunicat on ha assegurat que es retirarà immediatament el col·leccionable.

El director general dels Mossos d’Esquadra, Albert Batlle, ha aprofitat la celebració del dia de les esquadres al Camp de Tarragona per a destacar que les recents actuacions contra el jihadisme, amb la desarticulació de presumptes cèl·lules vinculades, és una prova de la preparació de la policia catalana per fer front al terrorisme que amenaça tot el món. Batlle també ha remarcat les actuacions més importants contra el tràfic de drogues que s’han dut a terme al territory, En l’acte s’han lliurat 183 felicitacions a agents de la policia i ciutadans per accions meritòries a les comarques tarragonines.

Dia encara amb intervals de núvols que aniran marxant amb el pas de les hores. De fet a primeres hores encara es pot escapar algun ruixat. Després el sol anirà guanyat la partida als núvols.Les temperatures amb lleuger ascens.

TEMP: 21 MAX 11 Mín

 

 

PUBLICITAT