Ikea i els habitatges socials s’hauran de construir simultàniament a Camp Clar

20150716_145640

PUBLICITAT

Després d’un retocs al projecte la Generalitat aprova la construcció d’Ikea i habitatges socials als terrenys de Camp Clar. Finalment el Govern català ha donat l’”ok” a l’Ajuntament de Tarragona per a poder iniciar les obres de construcció d’una superfícies comercial en aquest cas Ikea i d’habitatges a la zona del PP10 a Camp Clar.

L’ajuntament ha presentat un nou informe amb la garantia de començar a edificar simultàniament el centre comercial i com a mínim un 10% dels habitatges projectats com a vivendes socials. A més a més de l’execució lògicament de les obres dels Jocs Mediterranis. Agustí Serra director general d’Urbanisme de la Generalitat ha explicat com s’ha de desenvolupar la primera fase d’aquest ambiciós projecte.

L’Ajuntament de Tarragona viurà aquest divendres un ple amb fins a 16 mocions presentades pels 7 grups municipals.

D’aquestes en destaquen la moció d’adhesió a l’AMI on guanyarà clarament el NO o les mocions en defensa de la sanitat pública, els estudis mediambientals o fins i tot per a regular les tarifes de les zones blaves són alguns dels temes que tractarà un ple que es preveu llarg.

Carles Castillo guanya amb comoditat la votació de l’agrupació del PSC a Tarragona i fa un pas endavant important per ser el candidat dels socialistes tarragonins a les eleccions del 27S.

Castillo ha sumat 82 vots per davant dels 37 de Rocio Leon o els 35 de Rosa Maria Ibarra i Eloi Menacah.

Cal recordar que dins l’agrupació del Camp la de Tarragona és la que té més pes. El pròxim 25 de juliol es donarà a conèixer qui serà el candidat.

El departament d’interior ha presentat una nova APP amb el nom de MY112 que permetrà localitzar a persones en perill mitjançant el telèfon mòbil.

L’aplicació permet enviar coordenades de localització i trucar directament al 112 això sí sempre que es disposi de cobertura.

El conseller d’interior Jordi Jané ha explicat que aquesta nova APP ha de permetre salvar vides.

L’ APP ha estat dissenyada per telefònica i ja està disponible per Android i IOS.

I si aquesta aplicació pot salvar vides Tarragona vol intentar preservar també a les Tortugues marines que s’apropin a les platges.

Una plataforma de voluntariat s’encarrega aquest estiu de fer rondes nocturnes i també a primera hora del matí seguint el rastre de les tortugues. De moment no se n’ha trobat cap però l’any passat es van produir dues postes documentades una de 89 ous a l’Arrabassada i una altra on van néixer 20 Tortugues a la Platja Llarga.

 Diferents Veus de Tarragona serviran per donar el tret de sortida a l’ETC amb un musical participatiu.

Ens ho explica l’Anna Abad

 

A les 10 del vespre es podrà veure aquest musical al camp de mart en un divendres on segueixen les Festes del Carme al Serrallo.

El Barri Mariner va celebrar el seu dia fort amb la processó dels mariners i els gegants que enguany celebren els seus 25 anys.

Fins diumenge s’allargaran aquestes festes al Serrallo.

Pel que fa el temps. Segueixen baixant les màximes tot i que la maca de vent i la humitat marcaran la jornada a l’espera d’una nova calorada de cara a la pròxima setmana. Això sí sembla que aquesta pot arribar amb algun núvol més.

TEMP MÀXIMA 29 MÍM 22

 

 

PUBLICITAT