Incertesa en els pressupostos municipals del 2016

IMG_3783

PUBLICITAT

Amb el desconeixement de l’oposició municipal, aquest dijous Pau Pérez, el tinent d’alcalde d’Hisenda, ha presentat els Pressupostos Municipals del 2016, que encara han de passar per una comissió informativa el pròxim dia 21 de desembre i l’aprovació en el darrer ple de l’any el pròxim 28 de desembre.

L’Ajuntament de Tarragona ha firmat aquest dijous un conveni amb la Fundació Privada Mútua Catalana pel qual rebrà 110.000 euros, per a la recuperació del Circ Romà.

La Fundació aportarà una gran part dels aproximadament 387MIL  euros necessaris pel projecte, que consisteix en la millora del Circ Romà per poder recuperar el seu perfil original i les grades de tot el seu àmbit en la part de la Plaça dels Sedassos, i també de la seva museïtzació.

L’alcalde de Tarragona Josep Fèlix Ballesteros també ha destacat l’important paper de la Fundació en aquests darrers any en la cultura de Tarragona. El conveni obliga a acabar les obres a finals del 2016.

També us volem explicar, que la Guàrdia Civil de Tarragona ha desarticulat una organització que es dedicava a la manipulació, distribució i venta de droga a les comarques tarragonines.

S’han intervingut set quilos de cocaïna i 3.870 euros, a més a més de 85.000 euros que ja s’han ingressat en una compte sota supervisió judicial. En l’operació s’han detingut quatre persones de nacionalitat espanyola i colombiana.

I aquesta matinada de divendres s’estrena per fi i després de la llarga espera dels més impacients, el setè capítol de la saga La Guerra de les Galàxies, i Tarragona s’ha preparat de valent.

La pel·lícula es podrà veure al Parc Central, als Cines Yelmo en dos passes a les 12 i 5 i a les 12 i 10, i també a les 12 i 15 en 3D. A més a més, els cinemes O’Cine també han preparat un gran desplegament per oferir la setena entrega a tots els amants de la saga. Per aquest motiu, les 16 sales del cinema la projectaran a partir de les 12 de la nit, a més a més, l’espectador tindrà l’opció de gaudir del film en castellà, català o en versió original.

 

DESTAQUEM

Com hem avançat als titulars, aquest dijous s’han presentat els pressupostos municipals del 2016, uns pressupostos que portaran cua. Ens ho explica Quim pons.

Més enllà del desconcert de l’oposició i de la sensació que els pressupostos pel pròxim any no s’aprovaran, això és el que ha comentat Pau Pérez, el tinent d’alcalde d’Hisenda, sobre els d’aquest any. Uns pressupostos que estan xifrat en uns 132,7 milions i que no suposen massa canvi respecte l’any passat.

 

TEMPS

Continuem amb la monotonia pel que fa al temps, matí d’estabilitat amb un ambient assolellat. De cara a la tarda pot ser que comencin a arribar petites nuvolades. Les temperatures s’han mantingut.

TEMP. MÀXIMA 17 / MÍN. 9

 

PREVISIONS

Aquest divendres tindrà lloc la gala musical de l’Espantasogres al local de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, amb les actuacions musicals de CatRock, Vergüenza Ajena i Tàrraco Surfers, a partir de les 22 de la nit.

I aquest dissabte el Nàstic tanca l’any al Nou Estadi rebent el Saragossa, que ja ha confirmat que es desplaçaran prop de 2.000 aficionats a Tarragona. El partit el podreu seguir amb l’equip de transmissions de Ràdio Ciutat de Tarragona, a partir de dos quarts de sis de la tarda.

Foto: tarragona21.com

PUBLICITAT