Juliol fluix en ocupació turística a Tarragona

999

PUBLICITAT

Comencem mes d’agost amb de moment mals registres en l’ocupació de Hotels i cases rurals.

Els hotels han tingut una ocupació del 80% i s’espera poder remuntar aquestes dades aquest pròxim mes.

La davallada del turisme rus en gairebé un 50% n’és la principal causa.

L’augment de turistes de l’Estat espanyol, alemanys i sobretot francesos ha comportat una important injecció per la restauració i els hotels tarragonins que no han arribat però ha cobrir la marxa dels turistes russos.

Més preocupant ha estat la situació a les cases rurals on segons recull ACN la xifra d’ocupació s’ha situat en el 50%.

Unes 15.000 persones han passat aquest cap de setmana per la Fira Fora Stocks.

La Fira ha tingut uns 30 establiments a la coca central de la Rambla Nova i ha estrenat diferents parades de restauració on s’ha pogut dinar i sopar durant els tres dies de la Fira.

La pluja de divendres va afavorir a que molts clients optessin per no anar a la platja i va ser el dia de més negoci de les botigues. L’aiguat de la nit però va deixar sense poder fer els habituals sopars als restaurants.

Carles Castillo demana més pes per Tarragona dins de Catalunya. Ho fa en la primera entrevista que ha concedit ja com a número 1 del PSC a Tarragona a les eleccions del 27S.

Ens ho explica l’Ivan Castro.

 

L’operació sortida i arribada del primer d’agost es tanca sense accidents remarcables a les carreteres tarragonines i només amb les cues habituals a la n-340 i a l’AP7 on hi va haver menys retencions de les previstes en un cap de setmana que habitualment és dels més conflictius de l’any.

I un cap de setmana que ha deixat dues tripletes de la Joves i el primer pilar de set del liles. Vilanova i Vilallonga per aquest ordre han vist com la Jove descarregada el 5d8, i 3i4 de nou. Els del cos del bou van descarregar també el primer pilar de set a Vilanova.

Els xiquets per la seva banda van actuar a Vila-seca on van treure a lluir els seus castells de la Gamma Alta de vuit amb el 5d8, 2d8 i 4d8 a. Les expectatives dels del carrer Santa Anna segueixen sent les de pujar un pis com a mínim dues d’aquestes tres construccions.

Ara escolteu bé la cançó que ens convida a volar You Can flight so high.

Si la barrejeu amb imatges de les platges de Tarragona us trobareu la nova proposta de Tarragona Turisme. Un video que ja corre per les xarxes I que han elaborat l’Oriol Margalef I el Victor Torija per promocionar les platges de la ciutat.

Pel que fa al temps: Es llevem amb alguns núvols baixos que s’han d’anar trencar quan avanci la jornada. El sol guanyarà terreny. Les temperatures segueixen recuperant-se sobretot les màximes.

TEMP MÀXIMA 28 MÍM 21

 

 

 

 

 

 

 

PUBLICITAT