La col·lecció napoleònica es queda a Tarragona

maqueta_img_9105_0

PUBLICITAT

La col·lecció més important de l’Estat de material napoleònic finalment es quedarà a Tarragona després de que l’Ajuntament ha pactat ja amb el seu propietari la cessió.

El consistori i el propietari de la col·lecció negocien ara on s’ubiacaran les armes de la Guerra del Francès.

La maqueta de la ciutat exposada a l’Antiga Audiència finalment no patirà cap tipus de limitació horaria segons ha confirmat la tinent d’Alcalde de Cultura, Begoña Floria.

Floria ha explicat que dissabte es va tancar a causa de la baixa per malaltia de dos empleats.

El Departament de Salut a Tarragona anuncia que ben aviat Tarragona tindrà una Unitat d’Hemodinàmica programada.

Ho va explicar el cap del Departament de Salut a Tarragona el Dr. Josep Mercadé i s’en fa ressò el digital Tarragona21. Mercadé ho va anunciar aprofitant  la presentació de les noves Unitats Funcionals fruït de la unió dels diferents agents implicats a la sanitat tarragonina.

Guanyem ha confirmat el que era un secret a veus i ha descartat presentar-se a les municipals d’aquets pròxim mes de maig. La formació ho va anunciar després del trencament del projecte Tarragona en comú.

En un comunicat ha criticat el procés de trencament que ha patit la unitat d’esquerres i ha carregat contra la CUP i Iniciativa.

Pel que fa al temps dia amb ruixats suaus però constants que no han de deixar molta quantitat de pluja però si que podrà ploure a qualsevol hora del dia. Temperatures estables.

TEMP Màx 18 Min 10.

 

 

 

 

PUBLICITAT