La CUP parla de pràctiques fosques a l’Ajuntament

laia

PUBLICITAT

El cas Inipro és un dels principals centre d’atenció de la ciutat en aquests moment, i són moltes les reaccions que arriben dels diferents partits polítics de la ciutat.

Aquest dimecres la portaveu del grup municipal de la CUP a Tarragona, Laia Estrada, ha estat la protagonista de l’entrevista de Radio Ciutat de Tarragona, i ha afirmat que la manca d’oposició en les darreres legislatures ha fiançat unes males pràctiques a l’ajuntament i que la manera de fer les coses és fosca.

Laia Estrada també ha volgut remarcar la falta de suport que va rebre la CUP en la proposta del ple del passat divendres, per esclarir l’actual contracte de la brossa. La portaveu de la CUP ha demanat coherència en aquest sentit, ja que els grups que la van desestimar són els mateixos que van demanar explicacions pel cas Inipro.

I no deixem de banda el cas Inipro, perquè aquest dimarts el portaveu del grup municipal de CIU, també ha volgut pronunciar la seva reacció sobre el cas i ha carregat contra Josep Felix Ballesteros.

Albert Abelló li ha reclamat que doni la cara i ha afegit que Tarragona no es mereix un alcalde que s’amagui i que no doni les explicacions necessàries quan hi ha problemes.

Abelló també ha recordat que sempre hi ha hagut una absoluta manca de transparència per part de l’equip de govern i ha assegurat que si finalment la justícia certifica irregularitats, exigirà responsabilitats d’alt nivell.

Parlem ara d’esport, perquè Tarragona vol convertir-se en pionera en l’Esport Integrat.

Aquest dimecres el Complex Educatiu de Tarragona n’ha acollit la primera Jornada local, on persones amb disminució i sense, poden gaudir junts de la practica esportiva.

La diada ha estat organitzada des de la Federació Mestral-Cocemfe de Tarragona i els Jocs Mediterranis del 2017 i ha acollit diferents esports, entre ells el bàsquet, Tir amb arc integrat, Tennis Taula integrat, Futbol 5 integrat, Pàdel integrat i Esgrima integrada.

Javier Villamayor, el coordinador general dels Jocs Mediterranis, ha parlat sobre la especificitat de l’esport integrat i els vincles que es volen reforçar amb TGN2017.

Diferents entitats i organismes del territori i les diferents escoles de la demarcació que treballen per l’esport adaptat, hi han participat.

També us volem comentar, tal i com ha avançat el digital TARRAGONA 21, és que les obres al Nou Estadi com a seu per acollir la cerimònia d’inauguració dels Jocs, començaran la pròxima primavera i tindran un pressupost d’1’7Milions d’euros.

I que aquest dijous s’ha convocat un ple municipal amb caràcter extraordinari, per aprovar la urbanització dels terrenys on es construirà el gran centre de distribució IKEA, i la cessió a la Generalitat dels terrenys per fer el pavelló poliesportiu dels Jocs Mediterranis 2017

Pel que fa al temps:

Tindrem una tarda on predominaran els núvols, però sense cap possibilitat de precipitació. El forts cops de vent seguiran persistint i les temperatures poden baixar lleugerament.

TEMP. MÀXIMA 20 / MÍN. 13

FOTO: TARRAGONA21

PUBLICITAT