La detenció de l’exgerent d’Inipro desperta les queixes de l’equip de Govern

IMG_3579

PUBLICITAT

S’ha obert la caixa de pandora i la primera detenció express del cas Inipro ha fet passar unes hores a la comandància a Antonio Muñoz exgerent de l’IMSST i actualment treballador municipal.

Muñoz és el cap visible de moment d’una investigació que la Guàrdia Civil manté oberta i que des del Govern Municipal, la seva portaveu Begoña Floria ja ha reconegut que no es va actuar correctament.

Floria afirma que va existir una mala praxis en el procediment però que això està molt lluny d’un possible delicte.

 

La portaveu del Govern municipal va sortir d’urgència al pati Jaume I per donar unes reaccions, on va parlar també de sorpresa i d’escenificació davant d’una detenció.

El Govern municipal es defensa i C’S i la CUP insisteixen en què s’arribi fins al final en un cas destapat l’any 2013 per la CUP.  El cas  hauria fet que l’empresa Inipro suposadament s’hauria beneficiat  dels serveis municipal i hauria gairebé triplicat el seu benefici en l’operació.

Esquerra Republicana demana que es redueixi la despesa dels Jocs un cop comença ha acceptar que és molt difícil fer marxa enrere.

Ens ho explica el Jesús Sarmiento

 

Els Diputats tarragonins ja han estrenat legislatura al Parlament de Catalunya. Un Parlament que estarà presidit per Carme Forcadell i on com us dèiem ahir hi ha fins a tretze cares noves entre els divuit representants tarragonins.

Avui passa per l’entrevista de l’INFO el Diputat del PSC el tarragoní, Carles Castillo.

 

Mercadona adquireix l’explotació de la superfície de centre comercial que quedarà situat sota del mercat Central .

L’empresa valenciana ha estat l’única que ha presentat una oferta en ferm per ocupar aquest espai.

Mercadona pagarà més de 6milions d’euros més IVA i tindrà la concessió de l’espai durant els pròxim 50 anys a partir de la inauguració del Mercat.

 

Un apunt esportiu perquè Tarragona ja té un campió del món en atletisme.Es tracte de Gerard Descarrega.

L’atleta paralímpic s’ha proclamat campió del món dels 400 metres a Doha. Ho ha fet després de que els dos primers classificats quedessin desqualificats i ells haver entrat tercer a la meta.

Descarrega és després de Natalàlia Rodríguez el segon atleta de la ciutat en proclamar-se campió del món.

 

 

EL TEMPS

Temps inestable amb alguna gota que es pot escapar a primera i a última hora del dia i més clarianes a les hores centrals de la jornada.

Les temperatures pugen lleugerament.

TEMP MÀXIMA 22 MÍM 15

 

 

 

 

 

PUBLICITAT