La llevantada deixa inundacions habituals i platges sense sorra a Tarragona

12189908_1648382948742751_2602932707131444524_n

PUBLICITAT

La llevantada ha deixat més imatges espectaculars que no pas problemes grossos a Tarragona.

Els habituals barrancs carregats d’aigua, alguna branca que ha caigut i els curiosos, que sense fer cas a les recomanacions de protecció civi,l han anat fins a primera línia de costa per poder fer la fotografia. La primera entrada de llevant de la tardor acaba amb poc més de 30mm a Tarragona.

Les farmàcies tarragonines escanyades a causa del deute que segueixen arrossegant la Generalitat. El deute com us explicàvem aquest dilluns s’enfila fins els 39M. d’euros.

Jesús Sarmiento ens acosta quina és la situació exacte dels farmacèutics de la ciutat.

L’ex cap dels Mossos al Tarragonès ha estat imputat pel jutjat número 1 de Tarragona

Segons va explicar la cadena SER, l’ex cap dels Mossos, Jaume Morón, estaria imputat per uns fets que van passar en una discoteca de la Pineda. La imputació és per un delicte de prevaricació i un d’omissió del deure de perseguir delictes. Segons el jutge la causa s’hauria arxivat massa aviat.

L’aplicació IMAGEEN de la Tarraco Romana segueix batent registres.

Des de que es va posar en funcionament el passat 20 d’octubre l’aplicació manté una mitjana d’unes 300 descarregues diàries el que significa que unes 5.000 persones ja s’han decarregat al seu dispositiu mòbil aquesta aplicació per tornar al passat romà de Tarragona.

L’IPHES ja té substitut d’Eudald Carbonell.

L’arquòleg i també professor de la URV, Robert Sala, serà el nou director de l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social.

Sala associat al departament de pre-història de la URV sempre ha estat un dels membres de l’equip d’Eudald Carbonell a la universitat tarragonina.

EL TEMPS

S’allunyen les pluges i el vent, tot i que el dia no farà net del tot i encara hi haurà núvols que deixaran el cel mig ennuvolat durant bona part de la jornada.

El vent anirà girant lleugerament a mestral i això farà baixar lleugerament les temperatures mínimes tot i que les màximes a les hores central i gràcies al sol es poden enfilar encara algun grau.

TEMP MÀXIMA 20 MÍM 12

 

 

PUBLICITAT