La mort d’un ciutadà senegalès a Salou converteix el tarragonès en l’epicentre de totes les mirades després d’una autèntica batalla campal

20150811_184854#1

PUBLICITAT

Una operació policial contra el Top Manta a Salou va acabar amb una dotzena de detinguts i la mort d’un ciutadà Senegalès que es va precipitar d’un balcó del tercer pis on vivia.

Aquesta mort i les versions que es van produir dels fets van desencadenar en una autèntica batalla campal pels carrers de Salou entre senegalesos i Mossos d’Esquadra.

Des de Mossos s’ha defensat que la persona morta havia saltat pel balcó fugint de la persecució policial. Els companys del mort però matenen la versió que els mossos el van empènyer.

La tensió s’ha allargat durant tot aquest dimecres amb durs enfrontaments i la via del tren tallada durant vuit hores.

El tall de la via a Salou ha provocat un autèntic col·lapse ferroviari a l’estació de Tarragona on els passatgers agafaven busos per anar fins a Cambrils i seguir el viatge o altres destinacions.

L’estació ha viscut una jornada caòtica que s’espera normalitzar en el dia d’avui.

Per avui a les nou del matí hi ha preparada una concentració de la comunitat senegalesa a l’Ajuntament de Salou i aquesta tarda a la delegació de la Generalitat a Tarragona.

Bricodepot i l’Ajuntament signen un acord per poder arreglar pisos per la gent gran sense recursos.

La multinacional francesa donarà uns 6.000 euros anuals en materials per a fer les reformes a quaranta habitatges.

La iniciativa vol millorar les condicions de vida dels ciutadans més vulnerables.

La consellera de Serveis a la Persona, Anna Santos ha parlat d’aquest acord.

S’espera poder portar a terme aquestes millores abans de finals d’any.

Comencen els acte de la Festa Major de Sant Magí amb l’inici de la Imaginada al Camp de Mart com a plat destacat del dia.

La imaginada proposa tallers pels més petits i un mercat d’art pels més grans.

Aquest divendres es donarà el tret de sortida de forma oficial a les festes de Sant Magí que aniran del 14 al 19 d’agost.

L’ANC anuncia un acte a Torreforta amb Germà Bel per iniciar un seguit d’actes de campanya fins arribar a l’11 S i a les eleccions del 27S.

L’acte es farà aquest divendres a dos quarts de set de la tarda al centre cívic de Torreforta.

Pel que fa al temps: Torna la xafogor i amb núvols a primera i última hora del dia. El sol farà pujar les temperatures al tram central de la jornada.

TEMP MÀXIMA 29 MÍM 24

 

 

PUBLICITAT