La Necròpolis Paleocristiana de Tarragona obrirà un nou espai visitable

 

PUBLICITAT

2d942a45-a211-4a35-908c-7c6b786a43b8

Es tracta de la cripta dels enginyers una de les tres que té la necròpolis i situada a recinte de la tabacalera.

L’obertura d’aquest nou espai està prevista per aquesta tardor. El director del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, Francesc Tarrats, ha explicat que confien en poder incorporar aquesta cripta en la ruta visitable de la Necròpolis.

Tarrats ha estat crític amb les actuacions que ha fet les administracions per intentar unir l’espai actual de la necròpolis amb l’espai de la tabacalera.

Francesc Tarrats ha apuntat també que caldrà esperar a l’aprovació i execució del Pla Director per saber els usos que determina a l’espai de la Tabacalera.

Un noi de 22 anys ha mort a la platja del Miracle.

La mala mar i el fet de banyar-se a la zona de les roques s’apunten com a principals causes de la mort.

Els bombers han rescatat el cos ja sense vida del noi. El SEM ha enviat dues ambulàncies fins a la platja però no ha pogut fer res per evitar la mort del jove.

Aquest mort es produeix tres dies després de que l’Ajuntament presentés el sistema de vigilància de platges que entrarà en funcionament però el pròxim 15 de juny.

Els treballadors del sindicat UGT de Port Aventura decideixen mantenir la convocatòria de vaga i es proposen aturar el parc

Ens ho explica l’Anna Abad

Tarragona vol protegir els seus falciots. Aquesta au de la família de les orenetes fa niu a la muralla de la ciutat.

Aquelles que ho han fet al tram del portal del roser alguns han quedat atrapats a la xarxa de protecció.

El departament de Medi Ambient ha fet una actuació per salvar els nius i foradar lleugerament la xarxa perquè puguin entrar els falciots que són una espècie protegida.

La 25a edició de la Passió de Sant Fructuós es podrà veure en tres espais diferents (circ, amfiteatre i necròpolis) i es farà en català i castellà per primera vegada.

A més a més la representació a l’amfiteatre es farà en llatí i es projectarà un mapping a l’arena per a recrear la història d’aquest espai.

La Passió de Sant Fructuós que es podrà veure el 10,11 i 12 de juliol espera unes 800 persones per representació i compta amb un pressupost de 26.000 euros.

Pel que fa el temps. Estarà mig tapat tot el dia i de fet encara es pot escapar algun ruixat, poca posa de cara a la tarda.

Els núvols guanyaran terreny al vespre i demà s’espera pluja pràcticament tot el dia.

Les temperatures han baixat lleugerament

TEMP MÀXIMA 28g MÍM 16.

 

 

PUBLICITAT