La presó de Tarragona estarà en marxa a la tardor

20150729_105533

PUBLICITAT

La nova presó de Tarragona ja té data d’estren. Serà l’última setmana de Novembre segons ha avançat el conseller de justícia Germà Gordó.

La presó ubicada a Mas d’Enric terme del Catllar tindrà un sistema de seguretat dels més avançats d’Europa, cxom ha explicat el mateix  Gordó.

La presó tindrà 9 moduls amb capacitat màxima per 1020 interns tot i que no s’espera superar una xifra entre els 800 i els 900.

La mateixa setmana que entri en funcionament el centre es traslladaran els primers 200 presos des de Tarragona. Això farà que la presó del mig de la ciutat a Tarragona quedi com un centre obert.

Ara mateix només l’adequació del camí per arribar a la presó i una depuradora d’aigua que s’enllestirà a l’octubre són els dos únic entrebancs que manquen per obrir la presó.

El centre comptarà també amb diferents instal·lacions esportives com pavelló, camp de futbol, pistes de bàsquet o piscina pels interns.

Suport de CiU als Jocs Mediterranis. Albert Abelló conjuntament amb els altres dos consellers de CDC i Unió Josep Maria Prats han sortit per donar suport al projecte dels JOCS però per llançar un toc d’avís a Ballesteros.

Ens ho explica l’Anna Abad.

L’Ajuntament de Tarragona intenta salvar els mobles amb la UOC i signarà un nou conveni amb la universitat a distància tot i que aquesta tanca demà el seu centre a Tarragona i els prop de 600 alumnes hauran d’anar a Reus o Tortosa.

L’acord entre Ajuntament i UOC es signarà al Setembre.

 

I els nous horaris de l’Ajuntament deixen sens Bonarock de moment al barri de Bonavista.

Ens ho explica l’Ivan Castro.

 

 

En la partida política del 27S pràcticament totes les formacions ja tenen alineacions confirmades. Els darrers en fer-ho la llista “Junts pel Sí” on la filòloga Montserrat Palau ja ha fet oficial que serà la número 2 per Tarragona per darrera Germà Bel.

Albert Batet i Ferran Civit es perfilen com a 3 i 4 respectivament.

El PP no ha fet oficial encara el nomenament d’Alejandro Fernández com a cap de llista tot i que sembla que Fernández ho té fet.

Carles Castillo encapçalarà el PSC, Matias Alonso Ciutadans i s’espercula amb josep Maria Prats al capdavant d’Unió.

Entre aquest dijous i divendres Catalunya en Comú i la CUP desvetllaran la seva llista per Tarragona.

Pel que fa al temps: Dia rufol i marcat per alguns ruixats que poden caure durant tota la jornada. Cal destacar també un clar retrocés del termòmetre que farà que les màximes es quedin entre 4 o 5 graus més curtes.

TEMP MÀXIMA 27 MÍM 21

 

PUBLICITAT