#TGNINFO La rua d’Artesania, gran protagonista del dissabte de Carnaval

El Carnaval tarragoní arriba al seu punt àlgid al cap de setmana. Durant tot el divendres els més petits han desfilat pels carrers de la ciutat mostrant les seves disfresses. Aquest dissabte tindrà lloc la rua de l’Artesania i diumenge la de lluïment. Des de Ràdio Ciutat de Tarragona us informarem de tot el que passi.

El fred serà l’altre protagonista del carnaval tarragoní

PUBLICITAT

I precisament perquè és Carnaval cal tenir més cura que mai amb les baixes temperatures. Protecció Civil de la Generalitat ha activat en alerta el Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) per Onada de fred, en base a les previsions meteorològiques del Servei Meteorològic de Catalunya. Malgrat que les temperatures no superaran el llindar de l’avís a Tarragona, es recomana tenir precaució a les activitats a l’aire lliure especialment durant les festes de carnestoltes.

La persona morta divendres a la rambla nova, un sense sostre

La persona morta ahir a la Rambla Nova era una persona sense sostre. Els fets van tenir lloc ahir al migdia davant la seu de Catalunya Caixa de la Rambla Nova, entre els carrers Unió i Fortuny. La víctima s’hauria desplomat a terra mentre caminava pel passeig tarragoní. Segons fonts policials, el difunt és un home d’uns 45 anys que va morir, aparentment, sense signes de violència.

El Nàstic ja és de camí a Albacete

I en esports el Nàstic de Tarragona viatja cap terres manxegues per enfrontar-se a l’Albacete demà diumenge a partir de les 12 del migdia. Els de Nano Rivas visitaran el Carlos Belmonte, un dels estadis més complicats de la categoria, amb l’objectiu d’endur-se els tres punts i allunyar-se de la part baixa de la classificació. Malgrat tot l’entrenador grana assegura que la situació a la taula no els preocupa en excés.

Escolta-ho aquí

 

PUBLICITAT