La venda de petards es reanima i creix dies abans de Sant Joan

 Aquest dijous 22 de juny destaquem la venta de petards per Sant Joan, la 8a edició del Sopar dels focs i a presentació de Lluís Carreras.

PUBLICITAT

Venda de petards per Sant Joan

La venda de petards es reanima quan falta un dia de començar Sant Joan. Després de passar unes setmanes prèvies molt fluixes han assegurat que es comença a notar el neguit de la festa i cada cop hi ha més persones que reclamen aquests productes. Així ho ha explicat Míriam Carmona, d’una de les botigues de petards de Tarragona, en una entrevista a Plaça Corsini. La venda de petards està restringida als majors de 18 anys. Els que més es solen vendre són les bombetes i els anomenats “xinos“. Des de Protecció Civil recorden que s’ha de tindre molta precaució amb els petards i que cap menor pot tirar un petard sense la supervisió i la companyia d’un adult. També recomanen no manipular els que ja s’ha encès i no han explotat o quan s’encenen.

Zones blaves, verdes i taronges gratuïtes per Sant Joan

Seguint la mateixa línia de Sant Joan, com cada any amb la finalitat d’evitar actes vandàlics per les festes, els parquímetres de la ciutat quedaran tapats i, per tant, inhabilitats des de les 11 h del matí del divendres, dia 23 de juny i tot el dissabte, 24 de juny. Els parquímetres tornaran a estar en servei el dilluns. Així doncs, no caldrà pagar per aparcar a les diferents zones blaves, verdes i taronges durant aquests dos dies i no hi haurà sancions.

Lluís Carreras es presenta dilluns

I pel que fa als esports, el Nàstic de Tarragona començarà a treballar en la plantilla a partir de la setmana vinent, després d’escollir a Lluís Carreras com a nou entrenador. Tot i que no hi ha confirmació oficial, aquest divendres tindrà lloc la seva presentació a les instal•lacions esportives del Nou Estadi. Per conèixer més el tècnic de Sant Pol, podeu escoltar com en parlen el Toni Padilla, cap d’Esports del diari ARA, i José Quereda, exanalista del Sabadell, trobareu les seves opinions de Carreras a l’espai Temps Afegit a rctgn.cat.

Sopar als focs

I en el marc de la 27a edició del Concurs Internacional de Focs Artificials, el Passeig de les Palmeres tornarà a acollir del 27 de juny a l’1 de juliol, l’oferta gastronòmica ‘Sopars sota els focs’, que en la seva 8a edició recaptarà fons en la festa inaugural per a la investigació del càncer infantil.
Pel que fa a l’oferta, s’hi sumen varietats de còctels, fins a 10 referències de cervesa a l’Espai Estrella Damm i ampolles de vermut Musugorri que serà qui contribuirà a la causa solidària en la recaptació de l’acte inaugural.

Temps

Pel que fa al temps, segueix predominant el sol i les temperatures altes, que es mantindran amb màximes de 28 graus i mínimes de 20.

Apunt

En el marc de la revetlla de Sant Joan, un dels elements tradicionals que omple les taules aquella nit són les coques. Sobre elles en parlarem a l’espai Plaça Corsini d’Adrià Recasens, que ha descobert els seus secrets de la mà de la Pastisseria Conde i del seu propietari, Josep González.

PUBLICITAT