L’Ajuntament congela els preus de les escoles bressol municipals

Unknown

PUBLICITAT

Les Llars d’Infants de Tarragona mantindran els preus en el curs 2015/16.

El que ha estat el penúltim plenari d’aquesta legislatura ha servit per aprovar la congelació de preus de les escoles bressol municipals de Tarragona. Unes escoles bressol que precisament aquest dilluns 4 de maig obren el seu període d’inscripció a la ciutat. En total les llars d’infants municipals oferiran aquest curs 546 places i les inscripcions estaran obertes fins el pròxim quinze de maig.

Les llars d’Infants han patit una davallada important d’inscripcions en els darrers anys a causa de la baixada de la natalitat I de la crisi que ha obligat als pares buscar alternatives a les escoles bressol.

El teler de llum demana fer servir l’art com a via de comunicació en aquesta campanya.

Ens ho explica l’Anna Abad

 

Mariano Rajoy obrirà la campanya electoral a Tarragona.

El presidentd el govern espanyol estarà aquest divendres dia 8 en l’inici de la campanya donant suport a Alejandro Fernandez en un acte que els populars faran al Serrallo.

El líder del PP rebrà doncs el suport del seu màxim dirigent en el primer dia de campanya electoral.

També ja ha fet oficial que passarà per Tarragona un dels polítics de moda a l’estat com és Albert Ribera.

Ribera serà a l’acte de presentació de campanya de Ciutadans que es farà el dia sis de maig a la tarda.

Seguiment massiu de la primera jornada de la vaga dels empleats de correus més del 90% dels treballadors a Tarragona han seguit una aturada que protesta per la negociació del covenni col·lectiu i pels més de 15.000 acomiadamets que els sindicats diuen que s’han produït des del 2010.

Els sindicats han convocat dues jornades més de vaga, el 15 i el 22 de maig, i dues aturades parcials més, el 14 i el 21 de maig, a tot l’Estat.

La febre dels bloggers s’ha instaurat en els darrera anys amb força.

Més de 600 bloggers visitaran Tarragona.

La visita estarà emmarcada dins el congrés TBEX Costa Brava Catalunya 2015, l’Agència Catalana de Turisme i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona han organitzat fins el 6 de maig quatre programes de descoberta del territori per alguns dels bloguers internacionals més importants del món del turisme i dels viatges.

L’objectiu és que aquests bloguers puguin conèixer la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre i després puguin promocionar-la a través dels seus blogs, esdevenint així importants prescriptors de l’oferta turística que ofereixen aquestes dues destinacions.

Pel que fa el temps, s’espera un matí encara amb núvols, uns núvols que aniran marxant a mesura que avanci el dia i el sol anirà guanyant protagonisme.

TEMP: 25 MAX 16 Mín

 

 

PUBLICITAT