L’Ajuntament de Tarragona tanca mandat amb una millora en la situació econòmica

IMG-20150326-WA0001

PUBLICITAT

És el que ha explicat el tinent d’alcalde d’Econòmica i Hisenda, Pau Pérez, després de l’aprovació dels números del 2014 en el penñultim plenari de la legislatura.

Pérez ha assegurat que la salut econòmica del consistori ara mateix és bona i que els plans d’ajustament han servit per controlar la despesa i millorar les arques municipals.

Pérez ha afirmat que la intenció és fer noves contractacions aprofitant possibles jubilacions i que no es vol perdre pes de personal municipal.

El responsable d’economia del consistori tarragoní ha apuntat també que s’espera un augment dels recursos i que la inversió dependrà lògicament dels projectes que vulgui prioritzar el futur consistori que es constituirà aquest pròxim dissabte.

L’Ajuntament de Tarragona estudia l’opció d’expropiar Ca l’Ardiaca.

De fet el consistori Tarragoní ha inclòs l’edifici gòtic en el Registre Municipal de Solars i ha llençat un ultimàtum als propietaris que volen construir un hotel de luxe al pla de la seu.

L’ajuntament es marca el termini de dos anys per poder tenir enllestit l’hotel.

El consistori ha aprovat en comissió desestimar les al·legacions que va presentar la propietat a les exigències municipals de respectar l’immoble.

El serial que va començar l’any 2009 seguirà obert i l’ajuntament s’agafa en poder preservar el patrimoni artístic i cultural que suposa ca l’Ardiaca per exigir al propietari la inmediata actuació.

Unió segueix donant tombs a la pregunta que el partit farà el pròxim 14 de juny per demanar a la militància si vol seguir endavant amb el procés.

En les últimes hores el President d’Unió, Josep Antoni Duran i Lleida i el Secretari General Ramon Espadaler han visitat Tarragona per parlar de la pregunta i també han fet balanç dels resultats a les últimes municipals.

Ens ho explica l’Anna Abad

 

 

Les platges de Tarragona, concretament a Tamarit s’han sumat enguany al projecte de la regeneració de fauna i flora del litoral amb la instal·lació d’uns biòtops sota les boies de senyalització.

Les estructures serveixen per a crear una zona protegida per a poder recuperar el fons marí.

En total s’instal·laran 20 biòtops entre Altafulla, Torredembarra, Salou i Tarragona, en una acció que costarà uns 40.000 euros i que financia Repsol.

A la platja de Tamarit hi haurà tres biòtops.

Pel que fa el temps, Esperem una jornada amb més núvols que els darrers dies, núvols que creixeran i que a la tarda es faran més densos. No es decarta alguna tronada cap a última hora del dia.

La xafogor i la calor seguiran molt marcades tot i un lleuger descens de les màximes.

TEMP MÀX 29 MIN 18

 

 

PUBLICITAT