L’aposta per les millores socials, punt fort del balanç de mandat de l’equip de govern

Captura-de-pantalla-2015-03-30-a-les-16.34.22

PUBLICITAT

L’aposta per les millores socials en temps de crisi i per abandonar els grans macroprojectes relacionats amb la totxana, han estat segons ha explicat la portaveu municipal, Begoña Floria, els principals eixos dels darrers quatre anys de mandat de Ballesteros a Tarragona.

Floria ha afirmat que aquests han estat anys de retallades i de profunda crisi econòmica i que lògicament el consistori tarragoní no n’ha estat al marge.

La portaveu socialista ha recordat que s’ha complert amb el 92% del programa electoral presentat i ha marcat com a grans temes pendents; el Mercat, el Banc d’Espanya o el pla d’accessibilitat de la ciutat.

Tarragona es connecta amb autobús amb el Catllar i els Pallaresos.

Ho fa amb la línia 55 que recorrerà íntegrament per territori urbà de Tarragona però que passa a tocar de les urbanitzacions dels dos municipis.

El bus interurbà L55 passarà cada seixanta minuts, des d’un quart de 8 del matí fins a un quart d’10 de la nit. I, a través d’aquesta mateixa línia, hi quedaran connectades aquelles que permeten accedir al centre de la ciutat. Els primers càlculs aproximats són que la nova línia de bus donarà cobertura de transport públic a unes 4.000 persones de Tarragona, els Pallaresos i el Catllar.

Núria Delclós ja té una plaça a Tarragona. La plaça l’ha innaugurat l’alcalde aquest dilluns en el darer dia hàbil que permet la llei electoral fer innauguracions I actes que puguin comportar algun punt de campanya pre-electoral.

Els Mossos han detingut a un home de 31 anys que havia realitzat 27 atracaments al tarragonès forçant portes i finestres de nit.

El detingut havia entrat 7 cops en un restaurant les últimes setmanes.

Pel que fa al temps dia amb sol i temperatures fregant l’estiu.

TEMP: MÀX 26 Min 12.

 

 

PUBLICITAT