L’EMT assegura que els busos de Tarragona estan preparats per atendre persones amb mobilitat reduïda

img-ynNLPJYSsl

PUBLICITAT

Les xarxes socials han tornat a encendre un foc que ja s’havia encès ara fa poc més d’un any i que des de l’EMT s’ha justificat amb una averia puntual.

Les queixes d’un usuari per no poder utilitzar l’autobús i ser pujat finalment a braços han generat comentaris diversos criticant el funcionament dels autobusos públics de la ciutat.

L’EMT ha respòs a les queixes dient que es va recomenar agafar el bus següent a causa de que no funcionava la rampa d’accés per persones de mobilitat reduïda. Des de l’empresa també s’ha apuntat que aquesta ja ha estat reparada.

ERC renuncia a la vicepresidència del Consell Comarcal a causa de la presència d’imputats.

Ens ho explica l’Anna Abad.

 

 

Òscar Cadiach NO atacarà aquest dijous el cim del Broad Peak com tenia previst i de moment ajorna l’atac fins a poder saber quin és l’estat dels diferents ferits a l’allau que es va produir aquest dimarts a la muntanya.

L’alpinista esperarà el bon temps encara sense data exacte per intentar fer el cim del Broad Peak, l’últims del catorze vui mil que li manquen per ser el primer català que ho aconsegueix.

La veu d’en Son Goku o de fet la d’en Marc Zanni, aquest dijous a les set passarà per l’espai Kesse. Aquesta activitat s’afegeix als actes de commemoració del 30 aniversari de la primera emissió d’aquesta sèrie d’animació manga que tant va marcar i encara captiva a molts infants i joves.

La Colla Jove de Tarragona ha estrenat nova imatge en el seu autocar que ja és de deu.

Els liles portaran el 3d10fm que van carregar al darrer concurs de castells dibuixat en un dels autobusos que els transportarà a les diades. El disseny és obra d’Edu Polo.

I el Nàstic s’estrena aquest vespre davant del Villarreal al Nou Estadi a partir de dos quarts de nou.

Serà la primera oportunitat per veure a l’equip de Vicente Moreno aquesta pretemporada.

Pel que fa el temps. Dia amb més núvols, el sol estarà més apagadot que aquestes últimes jornades tot i que la xafogor seguirà apretant amb força.

Les temperatures seguiran altes i amb una humitat que pot superar el 60%-

TEMP MÀXIMA 32 MÍM 23

 

 

Avui marxem amb Yann Tiersen que serà dissabte a Tarragona

 

 

 

 

PUBLICITAT