Les Festes Majors de Tarragona escalfen motors

11049595_10206074344449255_3600977330576367330_n

PUBLICITAT

Encara falta poc més un mes per començar a celebrar Sant Magí i uns dos mesos mal comptats perquè arribi l’inici de les festes de Sant Tecla.

L’activitat però ja ha arrencat i l’Àliga ha fet sonar amb força l’Amparito a les mateixes escales de la catedral que s’ompliran per veure-la baixar el pròxim 21 de setembre.

Com ha sonat tot plegat ens ho explica l’Anna Abad

No només l’àliga reformada ha tret el cap. La Watermeloon pool també s’ha presentat en societat.

Un dels actes més especials de Sant Magí, llençarà novament a 15 personatges de Tarragona a l’aigua.

A partir d’aquest dilluns podreu escoltar a RCTGN les entrevistes fetes per l’Àlex Pérez als diferents candidats. Els candidats també es presentaran a les pàgines del Diari de Tarragona i al canal youtube de Jesús Sarmiento.

Tarragona es pot convertir en la primera ciutat que aprova en un ple municipal realitzar un estudi de qualitat de l’aire.

La moció entrarà al plenari de la mà de C’S, ERC, CiU, ICV-EUiA i la CUP principal avaladora de la moció.

Representants de la plataforma Celnet ha explicat que l’estudi es faria de la zona del polígon sud i s’intentaria trobar finançament extern i de la Generalitat.

Cap de setmana amb intensa activitat castellera per les colles de la ciutat i lluÏda actuació dels Xiquets a Altafulla i la Jove a Torredembarra.

Els matalassers ha fet la primera tripleta de la temporada tot i no poder descarregar el 4d9 amb folre. Van sortir de la plaça del pou amb el 3d9, el 5d8 i el Pilar de sis descarregats.

El capdecolla dels Xiquets, Roger Peiró, ha parlat de poca fortuna tot i valorar positivament l’actuació.

La Jove per la seva banda va actuar amb Castellers de Vilafranca i Nois de la Torre i va descarregar el 3 i 4 de nou amb folre i el 4d8 amb agulla. La Jove va tancar també amb el pilar de 6.

El cap de colla, Carles Ribas, era encara més exigent amb la colla de cara al segon tram de la temporada on té com objectius el 9 de 8 i el 5d9fm com a mínim.

La diada de Santa Rosalia a Torredembarra va deixar un set de vuit amb agulla dels Castellers de Vilafranca, un castell inèdit fins aquest diumenge.

Els verds havien descarregat dissabte a Altafulla la torre de nou amb folre i manilles.

També els Xiquets del Serrallo han actuat aquest cap de setmana a les festes del barri del carme i ho han fet amb el 3d7, 4d7 i 4d7 amb l’agulla.

Aprofitar els murs vuits de la ciutat per expressar diferents sensacions artístiques és una de les iniciatives que segueix treballant el teler de la Llum.

Els murs escollits aquest cop són a Bonavista i els ha trobat l’Ivan Castro.

 

Pel que fa el temps. Comencem setmana i torna l’avís per onada de calor. Com a mínim fins dijous els termòmetres s’aniran enfilant i el sol dominarà en solitari les jornades.

TEMP MÀXIMA 32 MÍM 21

 

Foto portada: Manuel López Mangrané

 

 

PUBLICITAT