Les obres del mercat escalfen els darrers dies de campanya a Tarragona

images

PUBLICITAT

Albert Abelló ha decidit agafar un llumí i fer foc als darrers dos dies de campanya.

El candidat Convergent ha assegurat que les obres del mercat central un dels talons d’Aquil·les de la ciutat, s’havien aturat.

Segons explica el digital, Circ de Tarragona, tot vindria d’una conversa entre Abelló i alguns dels treballadors de les obres del mercat.

El cert és que l’anunci d’Abelló ha fet encendre les alarmes a l’equip de Govern que ha reaccionat i no s’ha mossegat la llengua per contestar a l’atac d’Abelló.

La portaveu del PSC, Begoña Floria, ha estat contundent en afirmar que tot era una maniobra d’Abelló i que l’acusació era completament falsa.

La regidora de comerç i Turisme i presidenta d’Espimsa, Pat Anton, ha explicat que les obres segueixen al ritme previst i que en cap cas s’han aturat.

Amb la picabaralla del mercat la campanya arriba al seu darrer sprint ho fa amb pesos pesants d’ICV, PP i CiU.

Escolta la crònica de l’Anna Abad

Aquest dijous també passarà per Tarragona el ministre de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat Alfonso Alonso en un acte conjunt amb Alejandro Fernández a la Muntanyeta.

Els socis del Nàstic ja han sol·licitat 1108 entrades per acompanya a l’equip a Osca el primer dia per fer la demanada. Això multiplica per cinc les entrades de les que disposa el club. Aquest dijous els socis poden seguir fent les sol·licituds i a un quart de nou del vespre es farà el sorteig per decidir quin són els 200 afortunats. Tota la informació a l’INFO Nàstic amb el Carles Cortés.

Tarragona és la capital catalana amb més ingressos mensuals familiars i la quarta de tot l’Estat.

Segons l’índex dels Habits de perfils de consum a l’Estat espanyol. Aquest estudi situa a Tarragona només per darrera les tres capitals basques, Donosti, Vitoria i Bilbao amb una mitjana d’ingressos mensuals de les famílies de 2310 euros.

L’alcalde Josep Fèlix Ballestros ha dit que tot i les dades positives, Tarragona ha de seguir treballant per millorar la qualitat de vida a la ciutat. Ballesteros ha fugit d’utilitzar la dada com a bandera electoral i ha repartit els mèrits.

Pel que fa a municipis que no són capitals Sant Quirze del Vallès amb 2730 euros mensuals de mitjana per família és la ciutat catalana més ben situada en aquest índex.

Tarragona celebrarà la nit més curta de l’any a la Rambla Nova.

L’àrea de cultura de l’Ajutament ha presentat la revetlla de Sant Joan que es farà just a sota l’estatua de Roger de Llúria amb la foguera situada davant del teatre Tarragona.

L’objectiu és recuperar la coca central de la Rambla per les activitats de foc d’aquella nit i fixar un lloc per una revetlla de Sant Joan que segueix itinerant des del començament de les obres a la Plaça Corsini.

Pel que fa el temps, Desepereixen els núvols baixos i el sol dominarà clarament tota la jornada amb un cel pràcticament ras.

Les temperatures, sobretot les mínimes poden baixar una mica més i les màximes es mantindran estables i agradables. Temps primaveral lluny de les grans calorades de la setmana passada.

TEMP MÀX 23 MÍN 10

 

 

PUBLICITAT