L’església de Bonavista es presenta plena d’interrogants

_H3058992_733e0a9b

PUBLICITAT

Fa set anys que els veïns de Bonavista esperaven l’església i set any que tots aquells que han volgut fer actes religiosos s’han buscat la vida. Set anys on  els que ho han volgut fer al barri algun acte religiós han utilitzar altres espais del com el centre cívic o l’escola i els enterraments s’han fet directament al tanatori de Tarragona.

Set anys d’obres que han comportat veure encara sense acabar de rematar, el que per uns és una monstruositat i per altres un avanç de modernitat pel barri.

L’església no té campanar, no hi ha pressupost ja que s’havia de finançar amb patrocinis privats que no han arribat.

Aquest matí les autoritats eclesiàstics faran la presentació i explicació de la situació actual i dissabte s’ha d’inaugurar l’església. Hem anat fins a Bonavista amb el nostre company Ivan Castro.

El titular del jutjat número 3 de Tarragona ha ordenat l’ingrés a la presó de l’empresari de Tarragona, sospitós d’haver matat una dona, la veïna dels Pallaresos (Tarragonès) Carme Gallart, desapareguda des del passat 18 de juny, segons han confirmat fonts judicials a l’agència EFE.

L’home s’ha negat a declarar davant de la policia i el jutjat i en ha estat enviat a la presó perquè no pugui destruir les possibles proves.

La sang que s’ha trobat al cotxe de l’acusat i el telèfon mòbil que el situava aquest 18 de juny a Pallaresos són les principals proves que es tenen contra aquest empresari immobiliari tarragoní.

La víctima i l’empresari havien mantingut amistat i de fet segons explica el Diari de Tarragona, la filla de la víctima hauria treballat a l’empresa de l’acusat.

Carme Gallart però hauria denunciat per estafa al seu presumpte assassí i aquest té pendent un pagament de més de 2Milions d’euros. Aquesta raó s’apunta com a principal mòbil del crim.

L’empresari ha estat enviat a la presó sense fiança de moment fins que els Mossos acabin la investigació.

Tarragona tornarà a sumar-se a la iniciativa d’acollir nens dels camps sahrauís aquest pròxim estiu.

N’hem parlat al programa La Tarda i ens ho explica el Jesús Sarmiento.

La Generalitat anuncia que mourà fitxa pel corredor de Mediterrani. Ha estat el mateix President Carles Puigdemont el que ha assegurat que es crearà una taula amb els agents implicats i que es demanarà a Europa l’urgència d’aquesta infraestructura. Cal recordar que la construcció d’aquest corredor mediterrani amb ample de via europeu és una de les grans demandes de la Indústria de Tarragona i del Port que veuen com el fet de no tenir una bona sortida ferroviària complica la seva competència amb altres punts de l’Estat i d’Europa.

El Col·legi de metges mostra la seva preocupació per l’augment de les agressions a professionals mèdics.

Les agressions a metges a les comarques tarragonines s’han duplicat i han passat de les 35 del 2014 a les 70 del darrer 2015. Frederic Mallol Secretari del Col·legi de metges de Tarragona ha explicat que la majoria d’agressions són verbals i arriben per disconformitats dels pacients. L’augment és especialment significatiu a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona que ha passat de les 11 agressions l’any 2014 a les 31 que ha registrat aquest 2015.

Les pors de molts professionals, segons el col·legi, ha fet que no es denunciïn totes les agressions que existeixen dins el col·lectiu mèdic.

EL TEMPS

Dia amb més núvols que sol però tot i això tindrem estones de clarianes. Els núvols seran més compactes a última hora del dia on no es descarta algun ruixat.

Pot nevar a l’interior de les comarques tarragonines per sobre els 800m tot i que molt feblement i de fet el Neucat només segueix activat a Barcelona i Girona.

Les temperatures seguiran baixes i sembla que l’hivern vol seguir demostrant que ara si que tocar abrigar-se

TEMP MÀXIMA 12 MÍM 7

 

Foto de portada: Detenció de R.F acusat de la mort d’una dona dels Pallaresos. ACN

 

 

 

PUBLICITAT